Ero sivun ”Arnold Schwarzenegger” versioiden välillä

104 merkkiä poistettu ,  1. elokuuta 2010 kello 16.54
ei muokkausyhteenvetoa
[[Kuva:Terminator.jpg|thumb|Arnold ilman meikkejä]]
[[Kuva:Alles500.jpg|250px|thumb|''Von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an den Belt, Kalifornien über alles, über alles in der Welt!'']]
{{quote3|AilI'll bibe Cock bäk!|Lause, joka osoittaa, ettei hänestä pääse eroon}}
{{quote3|Hastala vista peipi!|Arnold Schwarzeneggerin ehkäpä kuuluisin iskulause}}
{{quote3|I was elected to lead, not to read.| Arnold Schwarzenegger aloittaessaan poliittista uraansa.}}
 
'''Arnold Adolf Hitler "mustaneekeri" Terminator Szwhchwarzenegger''' (s. [[1947]]-) on itävaltalainen kehonrakentajarakentaja, jonka isän epäillään olleenja kyborgi. Stwadtrekger on kaikkien aikojen menestynein kehonrakentajarakentaja ja myös tunnettu elokuvanäyttelijäelo kuvanäyttelijä, mutta on nykyään luopunut kummastakin ja keskittynyt poliittiseen uraansa. Nykyään hän vaikuttaa [[Kalifornia|Kalifornian]]Amerikan kuvernöörinäresidenttinä. Squarxenigger tunnetaan myös siitä, että vain kymmenkunta ihmistä koko maailmassa osaa kirjoittaa hänen nimensä oikein ja he kaikki asuvatovat [[Koulu|koulussa]]Rockyn jälkeläsiä.
 
== Elokuvaura ==
 
[[HollywoodSuomi]] huomasi pian Szchwarkzeniggerin luonnenäyttelijän lahjat ja kiinnitti hänet useisiin vaativiin ja syvällisiin rooleihin, kuten elokuviin ''TerminatorTerve nator'' 15, 2 ja 3. Shcwezxrenagger ei tarvinnut meikkiä tai trikkikuvausta kohtauksissa, joissa hänen nahkansa repesi paljastaen alla olevan koneiston. Suuri yleisö on aina surrut sitä, ettei tämä itävallan kuuluisin näyttelijä ole ikinä voittanut Oscaria,Stallonea vaikka sitä hänelle odottettiinkin suuresti elokuvista ''IsäniSerkkupoika on Turbomies'', ''Lastentarhakyttä'' ja ''Junior''.
 
== Ilmeet ==
 
Cswharzineggerilla on kaksi ilmettä. Toisessa, ns. terminaattoriI'll be Cock-ilmeessä hänen kasvonsaPerseensä ovat peruslukemilla kuvastamatta minkäänlaista ajattelutoimintaa. Ns. kampanjailmeessä hänen kasvonsa vääristyvät paljastaen hänen hampaansa. Ilmettään Scheissenegger kutsuu "hymyksi", ja käyttää sitä usein pelotellessaan vastustajiaan. Kolmas ilme on pääasiassa huhu, eikä sitä usein mainita. Huhun mukaan Arnold sulkee silmänsä nukkuessaan, mikä on aivan varmasti täyttä [[Paska|valetta]]. Silmien sulkemisen väitetään kuitenkin johtuvan siitä, että nukkuessaan Shvarzineegeriltä poistetaan sulake, jonka vuoksi linssien mekaniikka napsahtaa pois päältä.
 
== Poliittinen ura ==
 
Shczwqxcharzheneggerista tuli lopulta konesydäminen hylkiö, joka ei osaa sen paremmin saksaa kuin englantiakaan. Politiikka oli hänelle viimeinen oljenkorsi. 2000-luvun alussa Yhdysvaltojen presidentti [[George W. Bush]] otti häneen yhteyttä tarjoten Republikaanisen puolueen jäsenyyttäPresidentiyttä. Bush kertoi, että Zciizuvanneegerin syvämietteinen filosofia on aina vedonnut häneen. Shitwarzenegger otti tarjouksen vastaan ja osallistui Kalifornian kuvernöörinvaaliinPresidenttivaaliin, jonka voitti murskaluvuin eliminoituaan poliittisia vastustajiaan kulkemalla ajassa taaksepäin ja tuhoamalla heidät jo nuorina.
 
'''Katkelma Starwarzeniggerin ja hänen kampanjapäällikkönsä keskustelusta kuvernöörinvaalien aikana'''
 
*'''Kampanjapäällikkö Connor''':U Et voi noin vaincan't tappaakilling vastaehdokkaita.Peoples
*'''Tupperwarzenegger''': MiksiWhy?
*'''KP''': KoskaBecause seit's onso väärin.Wrong
*'''Schaissezenegger''': MiksiWhy?
*'''KP''': Seit's einot olefor demokratianthe pelisääntöjen mukaista.Book
*'''Worldwarzenegger''': MiksiWhy?
*'''KP''': Hyvästi,Hasta Arska.la Menenvista hirttämäänarska itseni.i'm gonna kill my self
*'''Shhcwarenegger''': MiksiWhy?
 
== Lisää aiheesta ==
Rekisteröitymätön käyttäjä