Ero sivun ”Arnold Schwarzenegger” versioiden välillä

129 merkkiä lisätty ,  1. elokuuta 2010 kello 17.31
p
Käyttäjän ”84.231.102.21” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 91.156.53.248 versioon.
p (Käyttäjän ”84.231.102.21” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 91.156.53.248 versioon.)
[[Kuva:Terminator.jpg|thumb|Arnold ilman meikkejä]]
[[Kuva:Alles500.jpg|250px|thumb|''Von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an den Belt, Kalifornien über alles, über alles in der Welt!'']]
{{quote3|I'llAil be Cockbi bäk!|Lause, joka osoittaa, ettei hänestä pääse eroon}}
{{quote3|Hastala vista peipi!|Arnold Schwarzeneggerin ehkäpä kuuluisin iskulause}}
{{quote3|TrustI mewas !elected to lead, not to read.| Arnold Schwarzenegger aloittaessaan poliittista uraansa.}}
 
'''Arnold Adolf Hitler "mustaneekeri" Terminator Szwhchwarzenegger''' (s. [[1947]]-) on itävaltalainen rakentajakehonrakentaja,ja jonka isän epäillään olleen kyborgi. Stwadtrekger on kaikkien aikojen menestynein rakentajakehonrakentaja ja myös tunnettu elo kuvanäyttelijäelokuvanäyttelijä, mutta on nykyään luopunut kummastakin ja keskittynyt poliittiseen uraansa. Nykyään hän vaikuttaa Amerikan[[Kalifornia|Kalifornian]] residenttinäkuvernöörinä. Squarxenigger tunnetaan myös siitä, että vain kymmenkunta ihmistä koko maailmassa osaa kirjoittaa hänen nimensä oikein ja he kaikki ovatasuvat Rockyn jälkeläsiä[[Koulu|koulussa]].
 
'''Arnold Adolf Hitler "mustaneekeri" Terminator Szwhchwarzenegger''' (s. [[1947]]-) on itävaltalainen rakentaja,ja kyborgi. Stwadtrekger on kaikkien aikojen menestynein rakentaja ja myös tunnettu elo kuvanäyttelijä, mutta on nykyään luopunut kummastakin ja keskittynyt poliittiseen uraansa. Nykyään hän vaikuttaa Amerikan residenttinä. Squarxenigger tunnetaan myös siitä, että vain kymmenkunta ihmistä koko maailmassa osaa kirjoittaa hänen nimensä oikein ja he kaikki ovat Rockyn jälkeläsiä.
== Elokuvaura ==
 
[[SuomiHollywood]] huomasi pian Szchwarkzeniggerin luonnenäyttelijän lahjat ja kiinnitti hänet useisiin vaativiin ja syvällisiin rooleihin, kuten elokuviin ''Terve natorTerminator'' 51, 2 ja 3. Shcwezxrenagger ei tarvinnut meikkiä tai trikkikuvausta kohtauksissa, joissa hänen nahkansa repesi paljastaen alla olevan koneiston. Suuri yleisö on aina surrut sitä, ettei tämä itävallan kuuluisin näyttelijä ole ikinä voittanut StalloneaOscaria, vaikka sitä hänelle odottettiinkin suuresti elokuvista ''SerkkupoikaIsäni on Turbomies'', ''Lastentarhakyttä'' ja ''Junior''.
 
== Ilmeet ==
 
Cswharzineggerilla on kaksi ilmettä. Toisessa, ns. I'll be Cockterminaattori-ilmeessä hänen Perseensäkasvonsa ovat peruslukemilla kuvastamatta minkäänlaista ajattelutoimintaa. Ns. kampanjailmeessä hänen kasvonsa vääristyvät paljastaen hänen hampaansa. Ilmettään Scheissenegger kutsuu "hymyksi", ja käyttää sitä usein pelotellessaan vastustajiaan. Kolmas ilme on pääasiassa huhu, eikä sitä usein mainita. Huhun mukaan Arnold sulkee silmänsä nukkuessaan, mikä on aivan varmasti täyttä [[Paska|valetta]]. Silmien sulkemisen väitetään kuitenkin johtuvan siitä, että nukkuessaan Shvarzineegeriltä poistetaan sulake, jonka vuoksi linssien mekaniikka napsahtaa pois päältä.
 
== Poliittinen ura ==
 
Shczwqxcharzheneggerista tuli lopulta konesydäminen hylkiö, joka ei osaa sen paremmin saksaa kuin englantiakaan. Politiikka oli hänelle viimeinen oljenkorsi. 2000-luvun alussa Yhdysvaltojen presidentti [[George W. Bush]] otti häneen yhteyttä tarjoten PresidentiyttäRepublikaanisen puolueen jäsenyyttä. Bush kertoi, että Zciizuvanneegerin syvämietteinen filosofia on aina vedonnut häneen. Shitwarzenegger otti tarjouksen vastaan ja osallistui PresidenttivaaliinKalifornian kuvernöörinvaaliin, jonka voitti murskaluvuin eliminoituaan poliittisia vastustajiaan kulkemalla ajassa taaksepäin ja tuhoamalla heidät jo nuorina.
 
'''Katkelma Starwarzeniggerin ja hänen kampanjapäällikkönsä keskustelusta kuvernöörinvaalien aikana'''
 
*'''Kampanjapäällikkö Connor''':U can'tEt voi noin vain killingtappaa Peoplesvastaehdokkaita.
*'''Tupperwarzenegger''': WhyMiksi?
*'''KP''': BecauseKoska it'sse soon Wrongväärin.
*'''Schaissezenegger''': WhyMiksi?
*'''KP''': it'sSe notei forole thedemokratian Bookpelisääntöjen mukaista.
*'''Worldwarzenegger''': WhyMiksi?
*'''KP''': HastaHyvästi, laArska. vistaMenen arskahirttämään i'm gonna kill my selfitseni.
*'''Shhcwarenegger''': WhyMiksi?
 
== Lisää aiheesta ==
14 955

muokkausta