Ero sivun ”Kaakkuri” versioiden välillä

155 merkkiä lisätty ,  2. maaliskuuta 2014 kello 21.59
Kh ja täsmentelyä. Lisää kinkkistä, likaista lekentaa...
(kh; itsehoitohankkeet ajankohtaiset ja liittyvät artikkelin teemaan.)
(Kh ja täsmentelyä. Lisää kinkkistä, likaista lekentaa...)
Kaakkurissa oli kuuluisa OTC-tornikin, mutta se jouduttiin purkamaan uuden rautatieosuuden tieltä, juuri vähän valmistumisensa jälkeen.
 
<s>Asuusliike Örinä</s> Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa myöten, totanoinniinku soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis, kauha vaihtui kaunaksi. Narina ei saanut perinteisen tyylinsä mukaan, päättää liikepaikkojensa sijoituksesta korruptoidun omavaltaisella tyylillä... Sen turvin <s>Örinä</s>Narina on ostellut muita megaluokan shoppailu<s>helvettejä</s>paratiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista, uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin; kaikki M-marketit ja [[Siwa]]t räjäyttämällä alta pois, koko kunnan alueelta!
 
Oyksi eli nykyinen Oys (Oulun yliopistosairaala) on siirretty turvaan kaikilta alue- ja kaavanjakoon liittyviltä kiistellyiltä alueilta. Onneksi, puuf..! Kaakkuriin tullee kuitenkin itsehoitoasemia, eli Oys:n etätoimipisteitä. Näin ainakin, jos kunnianhimoinen arvauskeskus-hanke etenee. Siinä lääkäri ei enää joudu potilaan vaivoja arvailemaan, sillä se muuttuu täysin omatoimiseksi eli itsepalveluksi!
Rekisteröitymätön käyttäjä