Ero sivun ”Kaakkuri” versioiden välillä

45 merkkiä lisätty ,  3. maaliskuuta 2014 kello 20.19
hikilinkkejä lisätty; n. viitsisen (5) kpl.
p
(hikilinkkejä lisätty; n. viitsisen (5) kpl.)
'''Kaakkuri''' on <s>o</s>yks' [[Oulu]]n (pikkuinen vaatimaton siti-pahanen, joka sijainnee jossain likellä [[Kainuu]]n korpea) -niin muodoin kutsuttu edustustyylin kaapuntinosa (ks. [[Meri-Toppila]]). Kaakkuri rakennettiin uudelleen jo melko heti pian sotien jälkeen (arviolta noin vuonna [[2005]]) ja suurella rahalla sekä vähällä järjellä. Oulun kuulut Grynderit ([[Oulun Kärpät|Kärppiäkin]] mahtavempi lekijuuna) ovat sen tyhmyyden pysyvyyden momentiksi jalosti pystyttäneet.
 
Kaakkurissa oli kuuluisa [[World Trade Center|OTC-tornikin]], mutta se jouduttiin purkamaan uuden rautatieosuuden tieltä, juuri vähän valmistumisensa jälkeen.
 
<s>Asuusliike Örinä</s> Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa myöten, totanoinniinku soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis, kauha vaihtui kaunaksi. Narina ei saanut perinteisen tyylinsä mukaan, päättää liikepaikkojensa sijoituksesta korruptoidun omavaltaisella tyylillä... Sen turvin <s>Örinä</s>Narina on ostellut muita megaluokan shoppailu<s>helvettejä</s>paratiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista, uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin; kaikki M-marketit ja [[Siwa]]t räjäyttämällä alta pois, koko kunnan alueelta!
 
Oyksi eli nykyinen Oys (Oulun yliopistosairaala) on siirretty turvaan kaikilta alue- ja kaavanjakoon liittyviltä kiistellyiltä alueilta. Onneksi, puuf..! Kaakkuriin tullee kuitenkin itsehoitoasemia, eli Oys:n etätoimipisteitä. Näin ainakin, jos kunnianhimoinen arvauskeskus-hanke etenee. Siinä [[lääkäri]] ei enää joudu potilaan vaivoja arvailemaan, sillä se muuttuu täysin omatoimiseksi eli itsepalveluksi!
 
Kaakkurissa asuminen aina kannattaa, näes sillä keinoin pääset: ainakin Oolu-[[radio|ratijoon]] kertomaan toimimattomista bussiyhteyksistä[[bussi]]yhteyksistä! Jotkut ovat ehkä jopa koettaa kokeilla liftausta[[liftaus]]ta [[Pendolino]]onkin - mutta eihän se sellainen onnista! Oulussa tuota kummam matomaista pötkyvä, joka aiheuttaa kovin ihmetystä... Niin sitä kutsutaan näin: FörSent'o'lino ''(oul: nä tulit liijan myöhään hämäläänen)''.
 
{{tynkä/paikka}}
Rekisteröitymätön käyttäjä