Ero sivun ”Kaakkuri” versioiden välillä

24 merkkiä lisätty ,  7. maaliskuuta 2014 kello 19.27
Lukuisisa hikistyksiä ei
(-on aitoa saksalaista oluthuumoria, tähän "kaljantankkausasemaan" hassusti yhdistettynä...)
(Lukuisisa hikistyksiä ei)
Kaakkurissa oli kuuluisa [[World Trade Center|OTC-tornikin]], mutta se jouduttiin purkamaan uuden rautatieosuuden tieltä, juuri vähän valmistumisensa jälkeen.
 
<s>Asuusliike Örinä</s> Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa myöten, totanoinniinku soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis, kauha vaihtui kaunaksi. Narina ei saanut perinteisen tyylinsä mukaan, päättää liikepaikkojensa sijoituksesta korruptoidun omavaltaisella tyylillä... Sen turvin <s>Örinä</s>Narina on ostellut muita megaluokan shoppailu<s>helvettejä</s>paratiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista, uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin; kaikki M[[K-marketitmarket]]it ja [[Siwa]]t räjäyttämällä alta pois, koko kunnan alueelta! Narina on aidannut oman alueen, ja sen portilla kyselevät vaksit D-etukortteja! Sillä muita, kuin D-etukortin omaavia ei koko alueelle päästetä, no kas kun: DABC''D[[ABC]]'' on suljettu tienoo sekin muilta! (''DAB'' on muuten saksalaisten[[saksa]]laisten [[olut]]merkki! -Suomeen tuodaan vaan ''C-laatua''..!)
 
Oyksi eli nykyinen Oys (Oulun yliopistosairaala) on siirretty turvaan kaikilta alue- ja kaavanjakoon liittyviltä kiistellyiltä alueilta. Onneksi, puuf..! Kaakkuriin tullee kuitenkin itsehoitoasemia, eli Oys:n etätoimipisteitä. Näin ainakin, jos kunnianhimoinen [[Terveyskeskus|arvauskeskus]]-hanke etenee. Siinä [[lääkäri]] ei enää joudu potilaan vaivoja arvailemaan, sillä se muuttuu täysin omatoimiseksi eli itsepalveluksi!
Rekisteröitymätön käyttäjä