Ero sivun ”Hikipedia:Turhuus” versioiden välillä

41 merkkiä lisätty ,  3. kesäkuuta 2014 kello 02.14
Nyt vähän väännän kyllä
p (Muutti sivun Hikipedia:Turhuus suojaustasoa (‎[edit=sysop] (ikuinen) ‎[move=sysop] (ikuinen)))
(Nyt vähän väännän kyllä)
'''Turhilla artikkeleilla''' tarkoitetaan [[Hikipedia]]ssa artikkeleja, jotka liittyvät ystäviisi, opettajiisi, omiin kotisivuihisi, bändisi sivuihin, Quake-klaaniisi, kolmen asukkaan asuinpaikkaasi, suosikkiautoosi, äitiisi, yritykseesi, nettifoorumiisi [[jne.]] Ylipäätään turhaa on materiaali, joka ei kiinnosta ketään muuta. Turhuutta ovat lisäksi älytön tajunnanvirta ja muutmuu hölmöily, joista ulkopuoliset eivät ymmärrä mitään. Turhille sivuille on yhteistä, että niiden kirjoittaja on yhteydessä artikkelin aiheeseen ja kirjoittaa siitä asioita, joista kukaan tavallinen kaduntallaaja ei sen enempää ole kuullut kuin saa niiden huumorista kiinni vain artikkelin lukemalla. Mikäli haluat luoda turhan sivun, tee se jossakin muualla. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:
#MySpace
#GeoCities
Mikäli äiti ei ole paikalla tai on muuten estynyt vastaamaan, yritämme arvata, olisiko hän voinut kuulla aiheesta. Tällöin katsotaan:
*Onko artikkeli [[Ohje:Kirjoittaminen|hauska]]?
*Löytyykö aiheesta [[Google]]lla tarpeeksi osumia, tai olisiko joku ylläpitäjistä kuullut siitä?
*Olisiko joku ylläpitäjistä kuullut siitä?
*Onko artikkeli hauska?
 
*Pilkkaako se [[George W. Bush]]ia?
Mikäli artikkeli mokaa '''kahdessa tai useammassa''' kohdassa, se on turha ja poistetaan. Turhaksi todetut, moneen kertaan poistetut ja silti jästipäisesti uudelleen luodut sivut on ohjattu [[Hikipedia:Joutomaa|joutomaalle]].