Ero sivun ”Hikipedia:Turhuus” versioiden välillä

100 merkkiä poistettu ,  22. marraskuuta 2006 kello 15.14
p
typoja
p (Suojasi sivun Hikipedia:Turhuus: Vain yli 4 päivää rekisteröityneenä olleille. [edit=autoconfirmed:move=autoconfirmed])
p (typoja)
'''Turhilla artikkeleilla''' tarkoitetaan [[Hikipedia]]ssa artikkeleja, jotka liittyvät ystäviisi, opettajiisi, omiin kotisivuihisi, bändisi sivuihin, Quake-klaaniisi, kolmen asukkaan asuinpaikkaasi, suosikkiautoosi, äitiisi, yritykseesi tai, nettifoorumiisi liittyvä[[jne.]] Ylipäätään turhaa on materiaali, joka ei kiinnosta ketään muuta. Turhuutta ovat lisäksi älytön tajunnanvirta ja muut hölmöily, joista ulkopuoliset eivät ymmärrä mitään. Turhille sivuille on yhteistä, että niiden kirjoittaja on yhteydessä artikkelin aiheeseen ja kirjoittaa siitä asioita, joista kukaan tavallinen kaduntallaaja ei ole kuullut. Mikäli haluat luoda turhan sivun, tee se jossakin muualla. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:
#MySpace
#GeoCities
Käyttäjäsivut ovat asia erikseen. Käyttäjä saa kirjoittaa oman käyttäjäsivun millaiseen muotoon ja millaisella sisällöllä haluaa. Käyttäjäsivuja voivat tehdä ainoastaan kirjautuneet käyttäjät. Kun olet kirjautuneena sisään, napsauta omaa sivun ylälaidassa olevaa käyttäjänimeäsi, niin pääset luomaan sivun.
 
Älä tee itsestäsi artikkelia, joka ei ole käyttäjäsivu, äläkä tee käyttäjäsivullesi uudelleenohjauksia nimeäsi kantavasta artikkelista. <small>(Tämä ei koske vanhoja guruja, jotka tekivät niin jo ennen kuin kukaan julisti mitään tällaista...)</small>
 
==Älä katso myös==
häivyttäjät
17 148

muokkausta