Ero sivun ”Metallimusiikki” versioiden välillä

974 merkkiä lisätty ,  7. tammikuuta 2015 kello 19.30
ei muokkausyhteenvetoa
{{quote3|Also known as putting "sick" in "music"|Kenen tahansa hevarin kotieläin}}
{{iso-q|Eikö kukaan ole huomannut, että hevi on kuollut, itsensä tappama, säälittävä vallanpitäjien ja keskinkertaisten molojen renki, surkea miesportto luovuttajien hautausmaalla. Ois pirulauta ees sitä, ois ees masokistisaatana, mutta ei. Se on huonoa kesäteatteria ja mielistelevää rypemistä tavanomaisissa ratkaisuissa ja 1800-luvun väsyttävimmissä itsetiedottomissa misogyynifantasioissa, ja ennenkaikkea pettänyt ktoonisen kohtunsa astumalla päivänvaloon ja huoraamalla viihdevisailuissa ja iskelmäkavalkaadeissa. Tartu saatana mikkiin.<ref>http://cmx.fi/kysy/single.php?d=201501127040</ref>}}
'''Metallimusiikki'''<ref>jota toisinaan erehdytään kutsumaan heviksi</ref> on täyttäkurahousuissa putkivahvistimella väännettyä halveksittavaa audio[[paska]]a, jonka oikeutuksen turvaa sen suosio. Suosio perustuu siihen, että muutkin ihmiset haluavat olla typeriä. Rockmetalli on musiikillisesti kyvyttömien yksilöiden itseilmaisua, joka herättää kuulijassa lähinnä säälin tunteita. Rockmetallin ystävät pitävät kovasti [[Barbie]]-aiheisista elokuvista, joissa tyhmyys ja tyhmyys yhdistyvät mahdollisimman luonnollisella ja samalla hyvin julmalla tavalla.
[[Kuva:Metal fans.gif|thumb|Metallimusiikki on haarautunut hyvin moneksi erilaiseksi alatyyliksi, joiden ihailijoilla saattaa olla hyvinkin erilainen alakulttuuri.]]
Jotkut painavan musiikin ystävät ovat ajatelleet, että musiikkityylin kovimpien fanien täytyy itsekin olla painavia ja ovat käyttäneet sitä tekosyynä loputtomalle syömiselle. Kaikkein painavimmat metallifanit saattavat painaa jopa yli 200kg.
 
*'''ATSTEEKKIMETALLI'''
Päähenkilö saapuu jaguaarinMeksikosta nahkaansombreroihin ja kaktuksen piikkeihin pukeutuneena, silpoo lohikäärmeen kappaleiksi nuijallaan ja vangitsee [[espanja]]laisen prinsessan. Lopuksi päähenkilö menee valtavan [[pyramidi]]n huipulle, ottaa 20 Tequilapaukkua, lausuu kiroavan loitsun ja selittää jotaintäysin aivankäsittämätöntä käsittämättömälläpuutaheinää nahuatliksi ja uhraa prinsessan Huitzilopochtli-jumalalle repimällä tältä sydämen irti.
 
*'''SUOMI-METAL'''
Parrakas, äärimmäisen ruma ja taiteellisesti sekä musikaalisesti täysin lahjaton päähenkilö saapuu täydessä jurrissa ruosteisella CorollallaWartburgilla lappeenrantalaiselle nakkikioskille, pitkällisen mutta tehottoman katkaisuhoidon jälkeen. Tämä nasaaliääninen, (vain)omasta mielestään erittäin hauska henkilö tapaa snägärijonossa lohikäärmeen, joka ei voi muiden asiakkaiden tavoin sietää näkemäänsä ja kärventää liekinheittimellään rumiluksen oranssin parran pois. Jäljelle jää lähinnä säälittävät oranssit amisviikset, joilla ei saa edes pilkun aikaan Ale Pubista säälipillua, vaikka yritys on hyvä.
Prinsessalle päähenkilömme tekee harvinaisen säälittäviä ehdotuksia keskinäiseen sukupuoliseen kanssakäymiseen ("No eksä ny anna, lähetshä mun kha mun kherrostaloykshiöön tai Sakharan studiolle, meille vai theille *hik*") samalla yrittäen puristella prinsessaa pakaroista. Prinsessa vetää kuminaamaa litsarilla päinnäköä niin, että Kotiteollisuus ja Trio Niskalaukauskin + Stam2na kuulostavat hetken jopa välttäviltä. Sankarimme poistuu paikalta sossuun itsesäälin vallassa ja elämään pettyneenä ajaen autonsa lemiläiseen sähkötolppaan. Seuraavana aamuna hän yrittää riistää hengen itseltään hirttäytymällä, mutta epäonnistuu siinäkin, vaikka katto on liian matala ja köysi liian paksu. Lopulta A-klinikka kerää karvanaaman talteen, koska musiikkileikkikoulun pääsy oli liian vaikeaa korkeiden standardien vuoksi.
Sankarimme tapaa yllättäen snägärijonossa lohikäärmeen, jonka kanssa hän alkaa heti haastaa riitaa – "Et shitten otthanut shinappia" – ja lyö lohikäärmettä moralla lapaluiden väliin.
Prinsessalle päähenkilömme tekee suorasanaisia ehdotuksia keskinäiseen sukupuoliseen kanssakäymiseen ("No anna ny, lähetshä mun kha, meille vai theille *hik*") samalla puristellen tarinan naispääosanesittäjää pakaroista.
Prinsessa vetää sankaria litsarilla naamaan niin, että tuntuu.
Sankarimme poistuu paikalta itsesäälin vallassa ja elämään pettyneenä kolhien autonsa matkalla kotiin. Seuraavana aamuna hän yrittää riistää itseltään hengen hirttäytymällä, vaikka katto on liian matala ja köysi liian paksu. Juuri ennen ihmeen kaupalla onnistumista krapulainen sankarimme menettää muistinsa tapahtuneesta.
 
*'''RUOTSI-METAL'''
Sankari saapuu Saabilla ja, ajaa linnan lävitse leikkien [[Idiootti|Duudsoneita]] ja soittaa ristiin göteborgilaista paska-deathiä + Europea. Auto menee [[paska]]ksi, eikä sankari pääse ulos. Lohikäärme syö auton, kuolee vatsakipuihin, ja prinsessa muuttaa [[Tukholma]]n sijasta [[Turku]]un ja kertoo jatkossa deittailevansa heteroita.
 
*'''HAAMA-METAL'''
 
*'''PÖRINÄHEVI'''
Paikalle saapuu Sodomia soittava sankari paskaisessa roskakuskin univormussa ajaen paskaksi ajettua, huonokuntoista ja likaista tuningladaansa. Auton ärjyntä pelottaa lohikäärmettä, mutta vielä enemmän tämä kauhistuu rasvatukkaista lihavaa setää, joka autosta astuu ulos. Tämä väläyttää lohikäärmeelle keltaruskeaa hammasriviään ja kärmes kuolee silkasta hajusta. Ukko alkaa paukutella tornin ovea, jotta prinsessa päästäisi tämän sisälle. Tietämättään prinsessa onkin ehtinyt jo hypätä toispuoleisesta ikkunasta taittaen niskansa.
 
== Tunnettuja metallimusiikkiyhtyeitä ==
* [[Led Zeppelin]]
* [[Nightwishairon meiden]]
* [[Eino Grön]]
* [[Smurffit]]
* Edellisten überylihanukopio [[Cradle Of Filth|Cradle Filth Of]]
* [[Negative]]
* [[Tuomas Homopaimen]]
* [[Dimmu Jörgen]]
* [[Jari Sillanpää]]
* [[Frööpelin palikat]]
* [[Arja Koriseva]]
* [[Hellsinkifeerumi]]
* [[Dimmu Borgir]]
* [[The Kovenant]]
* [[Marilyn Transun]]
* [[Deathstars]]
* [[Katri Helena|Katri "Hard" Helena]]
* [[Teräsbetoni]]
* [[HIM]]
* [[Naitvis]]
* [[Fin-trol]]
* [[Tapani Kansa]]
* [[Kirka]]
12

muokkausta