Ero sivun ”Perussuomalaiset” versioiden välillä

224 merkkiä lisätty ,  8. tammikuuta 2015 kello 00.13
 
# '''[[elämänkoulu]]''' - perustaso
#'''elämän kova korkeakoulu''' - yliopistotaso. Herättää tosin persupiireissä närää, jakoska kateutta. Koulutustason edustajiaheitä pidetään yleisesti ylimielisinä huikentelijoina, jotka eivät ole tarpeeksi torpparihenkisiä ja ovat lisäksi myyneet anaalitappinsa EU:lle ja Kreikalle.
#'''"tuskin pääsin peruskoulusta"''' - normaalia heikompilahjaisempi perssuomalainen mikä ei ole kuitenkaan outoa, koska yleisesti ihmisten on todella vaikea saavuttaa persujen keskimääräisesti harvinaisen korkea IQ.
#'''"tuskin pääsin peruskoulusta"''' - vielä hiukan petrattavaa perustasolle
#'''uimakoulu''' - persujen erikoisala, missä persut pääsevät tuulettumaan kaikesta normaalista.
#'''uimakoulu''' - ammatilliset erikoistumisopinnot
#'''autokoulu''' - suositeltavaa varsinkin jos korkki pysyy kiinni. Toistaiseksi ei ole pysynyt ja tämän vuoksi persuja onkin nähty lähinnä mopoilemassa viinanaamat punaisena pyöräteillä "Ei mopoille"-kylteistä piittaamatta mikä on jyrkkä rikos esivaltaa kohtaan. Lisäksi hybrideistä koostuvia persupopulaatioita on nähty mönkijöiden salametsällä ympäri Kainuuta, Pohjois-Karjalaa, Ylä-, Ala- ja Keski-Savoa ja Pohjanmaata, joista viimeisessä mukaan on liitetty myös laiton viinanpoltto.
#'''autokoulu''' - suositeltavaa etenkin mikäli korkki pysyy kiinni. Tosin asiantuntijapiirit ovat silloinkin jakautuneet kahteen leiriin, ainakin mikäli persut on ihan oikeastikin tarkoitus päästää liikenteeseen. Siirtymäkauden aikana persuja on toistaiseksi nähty mopoilevan viinanaamat punaisena pyörätiellä "Ei mopoille"-kylteistä piittaamatta ja lisäksi mm. Kainuun, Pohjois-Karjalan, Perhon, Toholammin ja Kivijärven alueella alkolukottomilla mönkijöillä ja moottorikelkoilla yleisten tiealueiden ulkopuolella.
#'''kuoleman pehmeä apukoulu''' - Persujen tarkkis. Sanamuotoa pidetään persuilupiireissä ylenpalttisena vittuiluna ja sanamuodonaiheettomana liiallinenvittuiluna. sekäSanamuodon ivallinenliikakäyttö käyttöjakomäkeläisissä lähiräkälöissätasokuppiloissa valomerkinpilkun aikaan on johtanut persujen keskinäisiin nyrkkitappeluihin ja puoluekurin höltymiseen.
#'''kreikan kielen opinnotpakkokreikka''' - muilutuksen uhalla kielletty
 
== Linja ja ohjelma ==
12

muokkausta