Ero sivun ”Kataisen-Stubbin hallitus” versioiden välillä

4 merkkiä lisätty ,  17. helmikuuta 2015 kello 02.44
p
L: Virheliike
p
p (L: Virheliike)
Näkyvimpänä hahmona sarjassa aloitti '''[[Jyrki Katainen]]''', joka niitti mainetta pidäkkeettömillä emootiopurkauksillaan, joita on epäilty [[kokaiini]]n aiheuttamiksi. Valtavaan energisyyteen Kataisen yhdisti paradoksaalisen saamattomuuden ja äärimmäisen kunnianhimottoman kompromissihakuisuuden. Alusta asti oli selvää, että hahmo oli luovuttajaluonne, ja katsojalukujen alettua yskiä Katainen pantiin vaihtoon, kun hän sai kiinnityksen isompaan eurooppalaiseen satiiriohjelmaan.
 
Kataisen jälkeen päähahmoksi nostettiin virnuilevana räätälinukkena Eurooppaa kiertänyt hyperkineettinen triathlonihme '''[[Alexander Stubb]]''', joka on saanut sarjan katsojaluvut alamäkeen, mitä on yritetty paikata runsailla henkilövaihdoksilla, hassunhauskoilla informaatiokatkoksilla ja kaiken kaikkiaan jopa formaatin mittapuulla väkinäisen oloisella koheltamisella. Keväällä 2015 Stubb käynnisti kunnianhimoisen uuden kampanjan otsikolla ”Tämä on virheliike”[[virheliike]]”.
 
Jyrki Kataiselle standup-uralta tuttu '''[[Jyri Häkämies]]''' oli kausien 2011–2012 näkyvimpiä hahmoja sarjassa. Hänen sketsihahmonsa Häkämies ([[englannin kieli|engl.]] Haggy) on 60 senttiä pitkä, kimeä-ääninen ja kimmoisa pikkukiipijä. Häkämies esitteli sarjassa erilaisia erikoistaitojaan ja kykyjään. Laulutehtävässä Häkämies tulkitsi italiankielisen sävellyksen Senza di te partirò, ja erityistaitoesityksessään hän osoitti naruhyppelytaitonsa Mikko Pukkisen ja Sui-Hingin avustuksella. Häkämies nähtiin sarjan aikana myös muun muassa luistelemassa, hyppimässä trampoliinilla, hiihtämässä, laulamassa karaokea ja keilaamassa, useimmiten ministeriönsä laskuun. Elinkeinoministerinä toiminut Häkämies jätti sarjan loppukaudesta 2012 saatuaan työtarjouksen sarjaa tuottavalta Elinkeinoelämän keskusliitolta.
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
14 567

muokkausta