Ero sivun ”Hikinews:Joltain vassarilta synkkä arvio todellisuudesta: "Yksi Pohjoismaista ei ole enää Pohjoismaa koska minä sanon niin"” versioiden välillä

p
Ups
(Uusi sivu: {{uutinen}}{{DEFAULTSORT:{{subst:CURRENTYEAR}}-{{subst:CURRENTMONTH}}-{{subst:CURRENTDAY}}}} {{pvm|{{subst:CURRENTDAY}}. {{subst:CURRENTMONTHNAME}}ta {{subst:CURRENTYEAR}}}} <!-- Älä...)
 
p (Ups)
Joku <small>(tulevan)</small> opposition ''itseään hyvänä pitävä'' arvioi plokikirjoituksessaan Kepumafian uusimman syntipukin julkaisemaa hallitusohjelmaa, josta tämä tangonhankaajamainen vastarannankiiski oli ehtinyt lukea vasta tabloidiotsikot. Kyseinen poliitikko arvioi oikeistolaisen hallituksen ohjelmaa oikeistolaiseksi ja itse vuosikymmeniä ajamaansa vaatimusta suurituloisten tulojen vähentämistä ”''tympeäksi ja halvaksi populismiksi''”.
 
Äskettäin julkaisemassaan tiedotteessa[https://www.facebook.com/erkki.tuomioja/posts/10153213644882702] kyseinen poliitikko ilmoittaa entisen kantansa paikkaansapitämättömäksi <small>(ks. takinkääntö (sekä Keskusta ja Perussuomalaiset)).</small>
 
– "Suomalaisten kansalaisten ja järjestöjen alistuminen laillisesti ja demokraattisesti itse valitsemansa hallituksen päätöksiin on pöyristyttävää", <s>Tuomioj-</s> kyseinen poliitikko kirjoittaa.
*[[Kepumafia]]
*[[takinkääntö]]
*[[Keskusta]]
*[[Perussuomalaiset]]
 
== Lähteet ==
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
14 567

muokkausta