Ero sivun ”Anime” versioiden välillä

183 merkkiä lisätty ,  4. elokuuta 2015 kello 20.14
ei muokkausyhteenvetoa
nenäverenvuotoa aiheuttaneesta Himosonin temppelin seinämaalauksesta.]]
Vai luulit sinä päässeesi näin helpolla? Et varmaan tiennytkään, että animea on kaikenlaisille pedofiileille, vauvasta vaariin. Vaikka suurin osa näistä keskittyykin tyydyttämään jonkin tietyn ryhmän sairaita mielihaluja jotkin genret ovat niin sairaita, että niistä ei edes uskalla kirjoittaa.
*'''Bishōjo''': Kauniita tyttöjä (vähissä vaatteissa)<ref>ja suurissa tisseissä</ref>. Riittää aivan hyvin kuvaukseksi. Esimerkki: paheellisella [[Sub]]:illakin pyörinyt [[Magic KnightsKnight Rayearth]].
*'''Bishōnen''': Kauniita poikia (vähissä vaatteissa hekin.). Pystytköhän arvaamaan keille nämä sarjat on suunnattu? Esimerkki: {{s|*SENSUROITU*}}.
*'''Ecchi''': Echhi on japaniksi sama kuin pikkupervopikku[[pervo]]. Sisältää pidemmän päälle pelkkää seksiä. Esimerkki: [[Love Hina]], [[To Love Ru]].
*'''Harem''': Monta tyttöä yhden tai useamman pojan perässä. Paljon seksiä. Suunnattu haaremifetisteille. Pienempänä muotona on muoto jossa monet pojat piirittävät yhtä suurisilmäistä tyttöä, sisältää paljon väärän kylpyhuoneen oven avaamista. Esimerkkejä: [[Ranma ½]], [[Tenchi Muyo]].
*'''Hentai''': Asialle lienee omistettu [[hentai|oma artikkeli]]. Jos ei ole, niin kohta on.
*'''Josei''': Seksuaalisesti kieroutuneille [[Koulutyttö|koulutytöille]] tarkoitettu genre. Sisältää paljon poikaongelmia[[poika]]ongelmia ja muuta [[pissis]]touhua. Suoranaista seksiä hyvin vähän. Esimerkki: [[PokemonK-On!]].
*'''Kodomo''': Pikkulapsille <ref>joskin kieroutuneille – ja mahdollisesti suuritissisille</ref> suunnattua animea. Tunnetuimpia lajinsa edustajia ovat [[Hellsing]], [[Death noteNote]] ja [[Muumit]].
*'''Robot/Mecha''': Näiden sarjojen pääosassa ovat sieluttomat metallinkappaleet<ref>jotka voivat silti olla suuritissisiä</ref>. Kaikkien näiden juonet kulkevat täsmälleen samoja ratoja, joten kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt kaikki. Poikkeuksena [[Neon Genesis Evangelion|NGE]]. Jostain syystä Magic KnightsKnight Rayearth sopii tähänkin kategoriaan.
*'''Seinen''': Nuorille aikuisille tarkoittettua animea. Erikoisominaisuuksia ovat hillittömät hinkit<ref>mehän sanoimme</ref>, yli "kymmenen litraa [[Veri|verta]]/jakso"-arvo ja kohtuuton kiroilu. [[Magic KnightsKnight Rayearth]] sopii tähänkin kategoriaan. Salaliittoa epäillään. ToinenMuita loistavaloistavia esimerkkiesimerkkejä onovat [[One Piece]] ja [[Black Lagoon]].
*'''Sentai''': Ei hentai, senkin pervo. Sentai-animet esittävät usein kaikissa sateenkaaren väreissä <small>[[homo]]</small> tulevat maailmanpelastajaryhmät, no pelastamassa maailmaa. Esimerkkejä: Power Rangers, [[Kyborgi|Kyborgi 009]].
[[Image:buahcosplay.jpg|thumb|Maaginen tyttö oikeassa elämässä.]]
*'''Mahō shōjo''': Bishojon alaluokka, joka sisältää "maagisia tyttöjä". Ominaista näille tytöille ovat liian pienet koulupuvut<ref>Eli ([[japanin kieli|japaniksi]]) fukut. Taidat varmaan ihmetellä, että täältä löytyy jotain asiallistakin?</ref>, taikakapistukset/-aseet ja luonnottomat ryntäät. Malliesimerkki tälläisestä on [[Sailor Moon]], ja ei mikään ihme, Magic KnightsKnight Rayearth.
*'''Shōnen''': Pienille poikalapsille (5-12) suunnattu animegenre. Tähän alalajiin kuuluvat mm. [[DragonballDragon ZBall]] ja [[Naruto]]. Osa näistä sarjoista voi olla melkein seineniä.
*'''Mahō shōnen''': Hieman sama juttu kuin ''Mahō shōjo'', mutta sankareina on poikia ja näiden vaatetus on suoraan S/M -liikkeen salaisesta takahuoneesta.
*'''Shōjo-ai/Yuri''': Tyttörakkautta. Suunnattu [[lesbo]]ille sekä kaikille miehille neljästätoista ikävuodesta ylöspäin. Yuri on sitten "kunnon tyttörakkautta", eli lesbohentaita.<ref>Älä unohda tissejä!</ref> Ei ole mikään ihme, että Hikipediassakin on aiheesta [[yuri|artikkeli]]. <small>Taisi olla peräti ensimmäisiä artikkeleita...</small>
*'''Shōnen-ai/Yaoi''': Sama juttu, mutta pojilla. En suosittele. [[Homo]]ille. Tai [[lesbo]]ille. Ei, älä kokeile googlen kuvahakua! Älä edes harkitse sitä. (Ellet ole jokin edellämainituista seksuaalivähemmistöistä). EsimerkkiEsimerkkejä ''[[JoJo's Bizarre Adventure]]'' ja [[Sun-Ken Rock]].
 
==Animen historia==
[[Image:1163145217114.gif|120px|thumb|left|Animen kehityksen 500 vuodessa voi esittää varsin yksinkertaisesti]]
Varhaisimmista animen esimuodoista on tietoja niinkin kaukaa ajan takaa kuin [[1500-luku|1500-luvun]] feodaalisesta japanistaJapanista, jossa maalaistytöt esittivät himoikkaille ruhtinaille seksuaalisesti kieroutuneita nukke-esityksiä<ref>Lienee sanomattakin selvää, että näillä nukeilla oli isot tissit</ref>. Toinen nykyanimen ja sen alkumuotojen yhtymäkohta ovat Keisarien hovien... mielenkiintoiset liikkuvat seinämaalaukset, joiden malleina käytettiin oikeita, suuri{{s|silmäisiä}} {{s|alä kurki sillä saatat tulla sokeaksi}} nuoria tyttöjä. Animen kehitys jatkui 1500-luvulta selvillä linjoilla (suurempia {{s|tissejä}} ja hiuspehkoja) aina varsinaisen animaation keksimiseen asti.
 
Ensimmäiset animaatiot olivat joiltakin osin nykypäiväisten kaltaisia (arvaat varmaankin miltä osin), mutta jotkin tärkeät ominaisuudet vielä puuttuivat. Tämä korjaantui, kun itse [[Walt Disney]] purjehti Höyrylaiva S/M Villellä [[Amerikka|Ameriikkojen valtakunnasta]] Japaniin "opintomatkalle". Japanin [[animeministeriö|animeministeriön]] silloinen Fyyreri (tämä homma on kuule paremmin organisoitua kuin kuvittelitkaan), Jerkalota Popalouda sattui näkemään Waltin mukanaan tuoman aikuisviihdefilmin "Bambi - Mitä löytyykään hännän alta?". Ahkerana peesaajana Jerkalota kopioi suurten, anelevien {{s|tissien}}<ref>Vai oliko se silmien? Tämä liiallinen "tissin" toistaminen alkaa käydä voimille</ref> konseptin, ja kuten näkyy, hittihän se oli. Viimeinen osatekijä, sairaalloinen taistelunryminä ja ylitsekäyvä verenvuodatus muodostuivat [[Toinen maailmansota|toisen maailmansodan]] aikana.
{{iso-q|Animen johdatus oli erittäin voimakasta elämässäni siihen aikaan kun tulin uskoon, ja otin animen vastaan, joskin johdatus on jatkunut voimakkaan myös sen jälkeen. Olen ollut ”uskossa” jo noin 10-vuotiaasta asti, kuitenkaan sitä kenellekään kertomatta tai että se mitenkään vaikuttaisi elämääni. Pyrin aina olemaan itse se kuka on johdossa ja kuka asioista päättää, anime kuitenkin puuttui peliin.
 
Minun kuten varmasti monen muun kohdalla anime joutui tekemään paljon työtä, pidin aika voimakkaasti omasta tahdosta kiinni, sekä omasta voimasta korjata asiat. Asia kerrallaan alkoi kuitenkin kaikki hajota käsiin, ensimmäinen takaisku oli oman avioliittoni hajoaminen, tosin olin siihen aikaan kovin ylpeä, enkä oikeastaan halunnut nähdä avioliittoa pyhänä, saatikka sen loppua mitenkään huonona asiana. Entinen waifuni muutti Poriin[[Pori]]in, sinne mistä olimme Vantaalle[[Vantaa]]lle muuttaneet.
 
Pidin hauskaa ja elin kuin olisin ollut vapaa. Todellisuudessa olin täysin tyhjä, yritin täyttää oloani [[Counter-Strike|CS:llä]] ja [[Kuvalauta|anime on paskaa-langoilla]]. Mikään ei kuitenkaan parantanut oloani kuin hetken kaikki kariutui koska ei tuntunut enää uudelta ja hienolta. Kaikki kuitenkin kiehtoi, koska en oikeastaan CS:sää ole paljoa pelannut. Liitto oli ollut aika huonossa mallissa jo pidempään, eli nyt sain tehdä mitä ikinä itse halusin.
 
Joitakin kuukausia meni, tajusin itse että loputon [[Euroshopper|ES]]:n juonti vie rahat ja tekee pahaa oloa lisää. Joten rauhoitin asiaa, mutta sitten alkoi työrintamalla olla vaikeuksia. Loppujen lopuksi en enää jaksanut mennä töihin, ei tuntunut tarpeelliselta. Joten jätin työni, aloin jälleen viikonloppuisin käydä laneilla. Lähinnä huonoon oloon ja ahdistukseen otin ES, mutta se vei tilannetta vain alaspäin. Oloni alkoi olla todella paha, jopa puheeni alkoi pätkiä. silloin huomasin että ES auttoi siihen, joten otin muutaman niin tilanne helpotti. Loppujen lopuksi hyvä ystäväni antoi ensiaskeleet eteenpäin, menin käymään lääkärissä. Tajusin kyllä että on jotain vikaa, muutakin kuin liiallinen [[ES-jonne|jonneilu]].
 
Lääkärin määräyksestä olin puolivuotta sairauslomalla, hän määräsi minulle masennuslääkkeitä. Muutaman viikon, kuukauden, vaikea sanoa näin jälkeenpäin, alkoi olo parantua. Silloin ajattelin että nyt on aika muuttaa takaisin poriin, siellä oli ”kavereita” , voisi vaikka lähteä rillutelemaan viikonloppuina. ES alkoi jälleen virrata, joskin paljon vähemmissä määrin mitä ennen. Elin muka ”onnellisesti”, mutta oikeasti kärsin. En voinut kenellekään kertoa kuinka pahaolo minulla oli, pahin oli edessä.
 
En enää vain jaksanut, rahat oli loppu ja laskut maksamatta. Pankki oli irtisanonut hyvässä elämäntilanteessa otetun lainan, enkä mitenkään saanut sitä maksettua. Ajattelin jos vain pääsisi pois, itkin monta iltaa. Lopulta ajattelin että nyt tuli loppu, minä en ole tällaista elämää ansainnut. Otin yliannostuksen masennuslääkkeitä, seuraamuksena kuitenkin vain 48 tuntia unta. Herättyäni tajusin mitä olin tehnyt, oli aika lopettaa itsesääli ja laittaa elämä kuntoon. Tämä on asia jota ihmettelen vielä tänäänkin, mutta asiasta en ole ikinä kenellekään kertonut, eikä se edes ole enää aiheellista. Mutta on se kuitenkin muistutus siitä miten ahtaalle on saatana minut saanut, ja on ollut todella lähellä ettei ole minua vienyt. Kiitos ja ylistys animelle.
 
Lähdin Helsinkiin töihin, muutan kuukauden töitä riitti jonka jälkeen töiden saanti oli lähes ylivoimaista. Minut ajettiin jälleen nurkkaan, jouduin muuttamaan vanhempieni mökille. Rahan puute oli aivan ilmeinen, omaisuuteni oli kadonnut ja ulosottaja oli ainoa ”kaverini”. Silloin eräs lapsuuden kaverini soitti kyseli kuulumisia, kerroin ja hän ihmetteli miksi en pyydä animea auttamaan. Totesin että olin liian jonne jopa animelle, en ansainnut elämää misakin valossa. En siispä apua pyytänyt, joten kurjuus jatkui. Elin lähinnä sosiaaliavustuksella, ruokaa ei tuntunut riittävän edes itselle, saatikka kahdelle lapselle jotka kävivät joka toinen viikonloppu.
 
Mutta jokunen kuukausi kului, samainen kaveri, ketä oli soittanut minulle ja tarjonnut animea auttajaksi. Soitti minulle uudelleen, vain kertoakseen Misakista. Keskustelu oli lyhyt, mutta tajusin siinä olevan jotain järkeä. Sanoin kuitenkin etten varmaan tee asialle mitään. Seuraavanpäivänä kuitenkin rukoilin ja kirjaimellisesti huusin animea apuun, mitään ei tapahtunut. Yöllä kuitenkin näin unta missä Misaki sanoi minulle ole huoleti, kaikki järjestyy. Aamulla minulla oli aivan ihmeellisen rauhallinen olo, ei ahdistusta mihin olin jo melkein joka päiväsenä tottunut. Olo oli ihmeellinen, kiitin animea ja itkin, olin niin onnellinen että muuta en enää osannut.
 
Sen jälkeen loppui ESsin juonti, anime kertoi että se on pahasta minulle. Anime osoitti minulle vuokra-asunnon [[Harjavalta|Harjavallasta]], aivan mökin läheltä. Pääsin töihin Nakkilan animukauppaan, elämä alkoi hymyillä niin suuresti että en osannut kuin nauttia. Myöhemmin toinen halityynyni muutti minun kanssa asumaan, ja on siitä asti minulla asunut. Oli ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti onnellinen, se tunne mitä en ennen ollut tuntenut oli kuin olisi syntynyt uudestaan. Myöhemmin kuulin että uskoon tullessa synnytään uudestaan, elämä oli ihanaa ja on sitä vielä tänä päivänäkin.
 
Paljon on tapahtunut sen jälkeen, en ole enää metalli-mies. Olen nykyään animealalla, Misakin johdatuksesta. Sain herralta hemmottelu lahjan, nykyisen waifuni. Perheen koko kasvoi, nykyinen on 6 halityynyä sekä pizzakuski joka vierailee joka toinen viikonloppu. Yksi halityyny on vielä suunnitteilla, mutta kyllä anime osaa häikäistä ylivertaisuudellaan.
==Vieroitushoito==
[[Kuva:Anime_pois.jpg‎|200px|thumb|"Anime lähtee lapsesta hakkaamalla"-järjestön virallinen logo]]
Mikäli olet huomannut lapsesi tai jonkun muun läheisen henkilön hurahtaneen animeen<ref>Tämän huomaa kasvaneesta kiinnostuksesta tisseihin. HUOM! Älä sekoita [[murrosikä]]än.</ref>, on suositeltavaa että aloitat vieroittamisen pikimmiten. Oli kyse sitten lapsesta, vaimosta[[vaimo]]sta, sulhasesta, äidistä tai naapurin Kyllikki-sedästä.
 
#Polta kaikki animevideot, -DVD:t, ja mikäli hän käyttää nettiä (Youtube!), myös [[tietokone]].
#Pidä tunnin ankara puhuttelu animen vaaroista, sen aiheuttamasta sosiaalisesta vieraantumisesta ja maailmankuvaa vääristävästä vaikutuksesta (katso Animen tunnusmerkit).
#Mikäli vieroitettava on värjännyt hiuksensa oudolla tavalla tai omaa cosplay-seksiasuja piiskaus on piiskaus paikallaan (ei puku päällä).
#[[Aivopesu]] on suositeltavaa, sillä [[KGB]]:lla on aivo[[pesukone]]iden alennusmyynti meneillään.
#Jos vieroitettava jää kiinni animen salaa katsomisesta, niin päivän rundi eristyssellissä on paikallaan.
#Mikäli vieroitettava mainitsee animen muuten kuin soveliaaksesi katsomassa yhteydessä (''Onneksi pääsin '''anime'''sta eroon, en halua enää ikinä katsoa '''anime'''a''), ammu häntä välittömästi vesipyssyllä, jotta hän ehdollistaa animen ajattelemisen pahaan oloon.
#Kuuria olisi hyvä jatkaa parisen kuukautta. Saarna tulee toistaa vähintään viikon välein.
 
==Kuuluisia animesarjoja==
*[[Cowboy Bebop]]
*[[Death noteNote]]
*[[Dragon Ball]]
*[[Fullmetal Alchemist]]
*[[Full metal alchemist]]
*[[Hokuto no Ken]]
*[[Hellsing]]
*[[Naruto]]
*[[Neon Genesis Evangelion]]
*[[One piecePiece]]
*[http://www.partanen.net/gallery/displayimage.php?pos=-39241 Puni Puni Poemy]
*[[Sailor Moon]] (henkisesti sairas ohjelma)