Ero sivun ”Muuttolinnut” versioiden välillä

21 merkkiä lisätty ,  22. huhtikuuta 2016 kello 06.37
p
Käyttäjän ”62.148.102.156” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Stahanov versioon.
p (Käyttäjän ”62.148.102.156” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Stahanov versioon.)
Maahanmuuttolinnut rynnistävät joukolla Suomeen siipeilemään heti kun ilmat muuttuvat etelämaalaisittain siedettäviksi, ja ensimmäisenä vallataan parhaat pesäpaikat kantalinnustolta. Vihervasemmistolaiset puunhalaajat nikkaroivat loisijoille vielä luksuspönttöjä, ettei tarvitse taivasalla tipuparan värjötellä. Kuten odottaa saattaa, kaikki tosiasiapohjainen kritiikki tätä epävakauttavaa ilmiötä kohtaan on jo esisensuroitu. Eräille soille ei ole enää kantalinnustolla menemistä, kun hontelot [[kurki|afrikkalaiskurjet]] (Grus grus) ovat vallanneet ne kokonaan. Maahanmuuttolinnut myös huonontavat kantalinnuston huoltosuhdetta kuluttamalla suomalaisia niveljalkaisia, matelijoita, marjoja ja leivänmuruja. Maahanmuuttolinnut myös syyllistyvät törkeään kantalinnuston vastaiseen väkivaltaan toistuvasti.
 
Vain yksi esimerkki: joka vuosi tunkee Suomeen trooppisen [[Afrikka|Afrikan]] ukalapukala-viidakoista noin 60 000 [[käki|käkeä]] (Cuculus canorus), joilla ei ole haluja eikä edellytyksiä mukautua suomalaislinnuston kulttuuriin. Käet syövät suomalaisia hyönteisiä, loisivat muiden pesiin ja pitävät rauhallisissa suomalaismetsissä jatkuvaa kukuntamekkalaa. Käet jättävät jälkikasvunsa suomalaisen linnuston elätettäviksi. Käkien jälkeläiset eivät pyri sopeutumaan suomalaispesän toimintatapoihin, vaan tyrkkivät kantalinnuston jälkeläiset pois ja lihovat hyväuskoisen sosiaaliemon kantaessa urakalla vastikkeettomia hyönteisiä syötäväksi. Voisi jopa aavistella, että muiden pesiin muniminen, kukkuminen ja hyönteismössöetuuksilla loisiminen ovat käkien geneettisiä erityispiirtei pitää voida käydä keskustelua ilman leimaamista. Siis muiden kuin muuttolintujen ja näiden harhaisten ylistäjien leimaamista. Puussa puun tavalla. Koska maahanmuuttolintujen käännytykset ovat aikaavievää, byrokraattista puuhaa, olisi kätevintä rakentaa maan ympärille erittäin korkea aita, joka estäisi näiden haittamaahanmuuttolintujen pääsemisen isänmaan ilmatilaanerityispiirteitä.
 
Muuttolinnuista pitää voida käydä keskustelua ilman leimaamista. Siis muiden kuin muuttolintujen ja näiden harhaisten ylistäjien leimaamista. Puussa puun tavalla. Koska maahanmuuttolintujen käännytykset ovat aikaavievää, byrokraattista puuhaa, olisi kätevintä rakentaa maan ympärille erittäin korkea aita, joka estäisi näiden haittamaahanmuuttolintujen pääsemisen isänmaan ilmatilaan.
 
{{tynkä}}
häivyttäjät, palauttajat
5 902

muokkausta