Ero sivun ”Pedofiili” versioiden välillä

63 merkkiä poistettu ,  23. heinäkuuta 2016 kello 12.34
p
Käyttäjän ”188.238.164.124” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Kuri versioon.
p (Käyttäjän ”188.238.164.124” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Kuri versioon.)
{{quote3|...varpain hiipivi lasten luo<br/>nähdäkseen sulot pienet nuo.<br/>Ken sitä kummeksis juuri:<br/>hälle tuo riemu on suuri.|”Tonttu” (”Pakkasyö on ja leiskuen”, san. [[Viktor Rydberg]])}}
 
'''''Pedofiili''''', ytimeäkkäämmin pelkkä '''pedo''' tai '''pedari''', [[on]] henkilö, jolla on taipumuksia '''pedofiiliaan'''. Täll[[yö|öin]] henkilön [[seksuaalisuus|seksuaaliset intressit]] [[ei]]vät mene yhteen suojaikärajojen, [[internet]]palvelimien, terveen [[ajattelu|ajatus]][[maailma]]n tai varsinkaan [[poliisi]]en kanssa. Jostain syystä pedofiilien tarkkaa lukumäärää [[tilasto]]intia on erit[[täi]]n hankala suorittaa. Tämä johtuu osittain siitä että pedofiileillä on usein häpeäntunteita koska lapsilla on taipumus käyttää heitä seksuaalisesti hyväkseen. Pedofiilit on kivoja pedokarhuja joita voi löytää Jammuista.
 
[[Sana]]n huonon jälkikaiun [[vuoksi]] on pyritty lanseeraamaan termiä '''[[efebofilia]]'''. Käytännössä [[se]] on [[synonyymi|sama asia]]. Pedofiilia ei tule kuitenkaan sekoittaa lasten[[murha]]ajan, vaikka ensinmainittu taipuukin joskus jälkimmäiseen. [[Suojaikäraja]] suojaa pedofiileja ''lasten seksuaaliselta hyväksikäytöltä''.
häivyttäjät, palauttajat
5 902

muokkausta