Ero sivun ”Higurashi no naku koro ni” versioiden välillä

2 merkkiä lisätty ,  21. maaliskuuta 2017 kello 14.12
p
ei muokkausyhteenvetoa
p
p
 
*'''Satoshi Houjou''' oli Satokon veli, joka katosi vuosi ennen sarjan tärkeimpiä tapahtumia. Hänellä oli vaaleat hiukset, Rena oli kiintynyt häneen ja hän omisti pesäpallomailan. Hän oli alati negatiivinen surkimus, jolla oli pakonomainen tarve hakata tätinsä kuoliaaksi pesismailalla jokaisessa aikalinjassa. Mutta tyyppi, joka oli niin kertakaikkisen surkea kaikessa muussa paitsi liioitellussa itkemisessä ja valittamisessa, tarvitsi kipeästi itselleen vakuuttelua siitä, että kyllä hänestäkin oli johonkin.
:Tapahtunut traumatisoi Satoshin ja hän päätyi Hinamizawan minikokoisen mielisairaalan suljetulle osastolle hengityskoneeseen liian kovaäänisen hengitystahdin vuoksi, mikä ei ole nykyajan fiktiivisissä hahmoissa mitenkään harvinainen piirre.
:Kaverit kuittasivat tapahtuman toteamalla, että hän vain katosi ja jatkoivat elämäänsä onnellisina eteenpäin.
 
*'''Miyo Takano''' on vaalea, laiskasilmäinen ja paha. Hän jumaloi ottoisäänsä '''Hifumi Takanoa''', jonka teesinä oli ennen hänen kuolemaansa, että japanilaisten raivokas taisteluvimma [[Toinen maailmansota|toisessa maailmansodassa]] johtui siitä, että [[Amerikan Ahdasvallat|amerikkalaiset]] [[kommando]]t varastivat näiden radioiden paristot aina yön turvin ja että japanilaiset toteuttivat raivokkaita vastahyökkäyksiä saadakseen ne takaisin kuunnellakseen ''Tokyo Rosea'' entiseen tapaansa.