Ero sivun ”Syyria” versioiden välillä

1 200 merkkiä lisätty ,  16. syyskuuta 2017 kello 22.41
p (→‎Talous: interwiki links)
Syyrian talous perustuu pääosin maan [[öljy]]varantoihin. Neuvostotyyppinen suunnitelmatalous ei kuitenkaan ole toiminut Syyriassa läheskään yhtä tehokkaasti kuin se toimi [[Neuvostoliitto|Neuvostoliitossa]] ja [[Kiina]]ssa. Tämän seurauksena Syyria kärsii luonnonvaroistaan huolimatta köyhyydestä, korkeasta [[työttömyys]]asteesta, inflaatiosta, matalasta bruttokansantuotteesta, korkeasta verenpaineesta ja [[kolesteroli]]sta, yökastelusta ja [[erektiohäiriö]]stä.
 
== Peppu-Syyria ==
Syyrian historian muinaisin jakso on nimeltään Peppu-Syyria.
 
Peppu-Syyria oli Nero valloituksissa (ei naisten). Peppu-Syyria tarjosi vapauden antaa vapaaehtoisesti ennen mahdollista koersiota.
 
Peppu-Syyrian seuraaja oli suuret Baby-puutarhat. Baby-puutarhoiden diktaatturi oli koiranpentu Konstanti-Nopoli joka oli hyväpaha eiku pahahyvä. Hän nimittäin tuhosi Israelin ja laittoi sen kansan keskitysleirille syömään vauvanpaskaa omasta pepustaan kun ensin oli syönyt hietasimpukoita valkosipulivoissa a la gàrde.
 
Peppu-Syyriassa ennustettiin liskojen seksiasennoista. Peppu-Syyrian kulttuuri oli kehittyneempi kuin meidän omamme ja siellä tehtiin ainakin yksi siihen aikaan hyvänä pidetty kirja.
 
Peppu-Syyrian tutkimusta voi harrastaa suomessa ainakin Suomen Kansainvälisen Hitler-yhdistyksen tiloissa. Saadut paperit kelpaavat missä vain työhaastattelussa.
 
Peppu-Syyrian piirtokirjotusta ei osattu moneen vuosisataan tulkita, koska siinä olo heidän makuun liikaa vaginaa. Peppu-Syyria käsitti myös vihollisen yhdeksi isoksi vaginaksi ja siksi he nauttivat niin paljon olla.
 
Vieläkään ei tiedetä, syätiinkö he mitään muuta kuin hiekkaa siellä.
 
{{Aasia}}
Rekisteröitymätön käyttäjä