Ero sivun ”Ari Koivunen” versioiden välillä

890 merkkiä lisätty ,  22. marraskuuta 2017 kello 07.39
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän ”82.128.133.59” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Hjalmar Djupsjölös versioon.)
 
Koivunen tuli [[Suomi|Suomeen]] melomalla [[kanootti|kanootilla]] [[Siperia]]n halki [[ja]] kaivautumalla lusikalla rajalinjan ali. Hänet on [[Lahti|Lahdessa]] etsintäkuulutettu lievästä rattijuopumuksesta, josta sikäläisen [[laki|lain]] mukaan [[kuolemantuomio|tuomitaan kuolemaan]] [[kivittäminen|kivittämällä]]. Tavallisimmin "hevi"-Arin tapaa ajamasta [[mopolla]] karkuun [[poliisi]]a ja [[Sosiaaliviranomainen|sosiaaliviranomaisia]] ympäri Lahden toria ja silloin tällöin hän toimii myös Vesijärvellä [[vesihiihtäjänä]], jolloin hänet erottaa muista vesihiihtäjistä lähinnä [[korvien]] ja hajun takia. Ajoittain hän nousee korviensa avulla [[liitovarjon]] tavoin korkealle ilmaan ja hänet tapaakin usein leijumasta [[Salpausselän mäkimontun]] päällä ikäänkuin tragikoomisena kirouksena tai lahtelaisuuden irvikuvana. Suomessa hän on työskennellyt mm. baarimikkona, [[hot dog|hodarina]] ja pitkätukkahevarina. Vuonna 2007 Koivunen sai vapautuksen [[armeija]]sta. Luotettavien lähteiden mukaan Koivunen vetosi siihen, ettei hänen sukupuoltaan ole pystytty lääketieteen keinoin varmistamaan. Ari aikonee tulla takaisin julkisuuteen kesällä 2009 kunhan laboratoriotulokset tulevat. Niin, kyseessähän oli tämä surullisenkuuluisa tapaus josta kerrottiin ainakin kahdella rivillä [[Ilta-Sanomat|Iltasanomissa]] ja etusivun kääntöpuolella kolmella lauseella Rovaniemen Räkäräppärit -ilmaispainoksessa; onko Ari mahdollisesti ollut raskaana jo vuodesta 1994. [[Michael Jackson]] kiistää edelleen syytökset ja aikoo pistää Arille munat suuhun.
Lisähuomautuksena otettakoon, että Ari kuuluu kemiallisessa taulukossa [[epämetalleihin]].
 
== Idols ==
 
== Arin BeeÄmWee ==
Jossain vaiheessa Arille soitettiin Vanahat Luuskat -nimisestä autoliikkeestä, että hänelle olisi siellä upouusi sponsoriauto. Arille ei tietenkään mikään uusi auto kelvannut, vaan hänen piti saada vuoden -89 [[BMW|bemari]], jossa lukisi [[''HevAri'']]. Autoliikkeen omistaja ei kuitenkaan Arin nipotuksesta tykännyt, joten auton kylkeen tulikin teksti [[''KehAri'']]. Onnekas omistaja ei ole vieläkään tätä tosin huomannut. Arin auto on joutunut useasti vandalismin kohteeksi ja pakoputkea on rääkätty moneen otteeseen. Renkaiden kumitkaan eivät ole säästyneet.
 
== Arin taival Amoralissa ==
Ari otti urallaan aimo askelen eteenpäintaaksepäin liittyessään omasta mielestään todella omaperäiseen death metal -yhtye Amoraliin. Harmillista vain, että Amoralille tapaus merkitsi vieläsiirtymiseen reilumpaa harppaustanollasta taaksepäin saaden kuitenkin jatkossa entistä enemmän ansaitsematonta näkyvyyttä. Syntynyt inhimillistä käsityskykyä uhmaava liitto, [[”Arimoral”]], sai vannoutuneimmat 3 Amoral-fanitfania polttamaan kääminsä ja, fanipaitansa ja itsensä (paita olisi kannattanut ottaa pois ensin). Onneksi runsainatilalle valuvattuli kyyneleetpari useimmitenIdolsista riittivättykkäävää estämäänpikkutyttöä pahimmat[[Launeen palovammatyläasteelta]].
 
Amoralin toiseksi tärkein jäsen on [[Ben, jota tulee varoa]]. Hän on yksi [[Vesijärven]] ja [[Launeen]] alueen merkittävimmistä [[tekotaiteilijoista]]. Kikkeli-Koivusen mukaantulon jälkeen Amoralin levynmyynti nousi kattoon mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että levyjä myytiin entisen viiden sijasta nyt seitsemällä (joukossa kolme sukulaista). Ennen Amoralin muuttumista "Arimoraliksi" yhtyeen nimeä ihmeteltiin ja esitettiin mm. kysymyksiä tarkoittaako bändi suomeksi [["epämoraalia"]] vai [["alkomoralia"]]. Loppujen lopuksi tultiin siihen johtopäätökseen, että asia on kaikille täysin yhdentekevä kuten bändikin.
Ensisingle ”Year of the Sugar Punch” kertoi tarinaa studion boolinhuuruisista tunnelmista, ja Ari kuulostaa biisissä siltä kuin olisi nauttinut sokerisen boolin ohella aimo annoksen heliumia. Single otettiin skenessä hyvin vastaan: päivässä bändi sai vain keskimäärin kymmenen tappouhkausta. Ensimmäisillä livekeikoilla Ari kokeili myös Amoralin vanhojen biisien örisemistä, mutta koska häntä luultiin kiukuttelevaksi teini-ikäiseksi Angela Gossowiksi, hän päätti keskittyä vain puhtaaseen lauluun, jossa hänet sentään tunnistaa helposti teini-ikäiseksi Ari Koivuseksi.
 
Ensisingle ”Year of the Sugar Punch” kertoi tarinaa studion boolinhuuruisista tunnelmista, ja Ari kuulostaa biisissä siltä kuin olisi nauttinut sokerisen boolin ohella aimo annoksen heliumia. Single otettiin skenessä hyvin vastaan: päivässä bändi sai vain keskimäärin kymmenen tappouhkausta. Ensimmäisillä livekeikoilla Ari kokeili myös Amoralin vanhojen biisien örisemistä, mutta koska häntä luultiin kiukuttelevaksiuniversumin teini-ikäiseksihistorian toiseksi merkittävimmäksi laulajaksi [[Angela Gossowiksi]], mutta koska Gossowin oraaliset farttaukset eivät kiinnostaneet, hän päätti keskittyä vain puhtaaseen lauluun, jossa hänet sentään tunnistaa helposti teini-ikäiseksi Ari Koivuseksi.
Ari on myös ottanut tavakseen pukeutua lavalla avaruuspukuun suojautuakseen kohti lentäviltä pulloilta, mädiltä tomaateilta, kananmunilta, munakkailta sekä miesten alushousuilta. Avaruuspuku saattaa myös selittää sen, miksi Ari haahuilee lavalla niin epämääräisesti: hän luulee olevansa painottomassa tilassa. Myös Arin aivan ihana tukka jäi harmillisesti puvun alle piiloon, mikä riitti lopullisesti karkottamaan Aria Amoralilla tai ilman fanittaneet pikkutytöt.
 
Ari on myös ottanut tavakseen pukeutua lavalla avaruuspukuun suojautuakseen kohti [[lentäviltä pulloilta, mädiltä tomaateilta, kananmunilta, munakkailta]] sekä [[miesten alushousuilta]]. Avaruuspuku saattaa myös selittää sen, miksi Ari haahuilee lavalla niin epämääräisesti: hän luulee olevansa painottomassa tilassa. Myös Arin aivan ihana tukka jäi harmillisesti puvun alle piiloon, mikä riitti lopullisesti karkottamaan Aria Amoralilla tai ilman fanittaneet pikkutytöt.
Huhut kertovat, että koska Amoralissa laulelu ei ole ainakaan vielä lyönyt leiville, Ari on nähty hakemassa useita työpaikkoja. Ainakin Lahden Tennarissa tiettävästi olisi edelleen tarvetta tiskarille ja karaokemessiaalle, ja eri siivouskohteet ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa, sillä Ari hoitaisi lattianlakaisun tehokkaasti maata pyyhkivällä hiusmopillaan. Säästö työvälinekustannuksissa olisi merkittävä.
 
Huhut kertovat, että koska Amoralissa laulelu ei ole ainakaan vielä lyönyt leiville, Ari on nähty hakemassa useita työpaikkoja. Ainakin [[Lahden Tennarissa]] tiettävästi olisi edelleen tarvetta [[tiskarille]] ja [[karaokemessiaalle]], ja eri siivouskohteet ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa, sillä Ari hoitaisi lattianlakaisun tehokkaasti maata pyyhkivällä hiusmopillaan. Säästö työvälinekustannuksissa olisi merkittävä.
 
== Julkaisut ==
12

muokkausta