Ero sivun ”Kaakkuri” versioiden välillä

167 merkkiä lisätty ,  22. maaliskuuta 2018 kello 00.56
ABC on Kaakkurissa oikeasti Teboilin kylmäasema. Wtc:hen yhdistetty Hailuodon siltayhteys. Kaakkuri on Oulunlahden ohella viime etappi ennen Oulunsaloa.
(tehty koodin korjausta, jotta kuva näkymään oikein.)
(ABC on Kaakkurissa oikeasti Teboilin kylmäasema. Wtc:hen yhdistetty Hailuodon siltayhteys. Kaakkuri on Oulunlahden ohella viime etappi ennen Oulunsaloa.)
{{jos etsit|Kaakkuri on myös [[kaakkuri (lintu)|lintu]].}}
[[Tiedosto:ABC-Huoltoasema.jpg|thumb|right|Myös tällaista suunnitellansuunnitellaan kylmäasemaksi Kaakkuriin. Kaakkurin kautta pääsee Hailuodon lautalle. Kiinteä yhteys eli maantiesilta valmistunee hieman Marsiin tehtyjen halpismatkojen jälkeen.]]
'''Kaakkuri''' on <s>o</s>yks' [[Oulu]]n (pikkuinen vaatimaton sitipahanen, joka sijainnee jossain likellä [[Kainuu]]n korpea) niin muodoin kutsuttu edustustyylin kaapuntinosa (ks. [[Meri-Toppila]]). Kaakkuri rakennettiin uudelleen jo melko heti pian sotien jälkeen (arviolta noin vuonna [[2005]]) ja suurella rahalla sekä vähällä järjellä. Oulun kuulut [[Grynderi]]t ([[Oulun Kärpät|Kärppiäkin]] mahtavempi lekijuuna) ovat sen [[Idiootti|tyhmyyden]] pysyvyyden momentiksi jalosti pystyttäneet.
 
Kaakkurissa oli kuuluisa [[World Trade Center|OTC-tornikin]], mutta se jouduttiin purkamaan uuden [[rautatie]]osuuden tieltä juuri vähän valmistumisensa jälkeen. Torni haittasi myös pahoin Hailuodon siltayhteyttä eli maantiesiltaa.
 
<s>Asuusliike Örinä</s> Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa myöten totanoinniinku soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis kauha vaihtui kaunaksi. Narina ei saanut perinteisen tyylinsä mukaan päättää liikepaikkojensa sijoituksesta korruptoidun omavaltaisella tyylillä... Sen turvin <s>Örinä</s> Narina on ostellut muita megaluokan shoppailu<s>helvettejä</s>paratiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin kaikki [[K-market]]it ja [[Siwa]]t räjäyttämällä alta pois koko kunnan alueelta! Narina on aidannut oman alueen, ja sen portilla kyselevät vaksit D-etukortteja! Sillä muita kuin D-etukortin omaavia ei koko alueelle päästetä, no kas kun ''D[[ABC]]'' on suljettu tienoo sekin muilta! (''DAB'' on muuten [[saksa]]laisten [[olut]]merkki! Suomeen tuodaan vaan ''C-laatua''..!)
Rekisteröitymätön käyttäjä