Ero sivun ”Houkka” versioiden välillä

2 415 merkkiä poistettu ,  16. lokakuuta 2018 kello 14.31
Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama."
p (Käyttäjän ”Ja kukahan se vittumainen taas sit on” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän JAT versioon.)
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama.")
Chauffeursto on Hangon satama.
{{iso-q|Jos kulkueemme houkan houre on.|[[CMX]]}}
{{iso-q|Sinun vuoksesi itsestäni houkan teen.|[[Mokoma]]}}
 
'''Houkka''' ja '''moukka''' ovat ilmaisuja, joita käytetään sivistymättömistä ihmisistä, jotka sikailevat alvariinsa eivätkä kunnioita mitään auktoriteetteja. Houkka viittaa enemmän [[hulluus|hulluuteen]], kun taas moukka merkitsee lähinnä tervehenkistä, vaikkakin ikävästi käyttäytyvää ja vastenmielistä, sivistymätöntä ihmistä.
 
Houkat hourivat toisin kuin moukat, jotka ovat kaupungissa ihmisten kanssa miltei samankaltaisia.
 
Houkka on alun perin [[kiina]]lainen ja moukka [[Suomi|suomalainen]] sana. Houkat eivät tule pääsemään [[taivas|taivaaseen]] ja moukat ovat saastaisia paskoja, joiden kohtalona on palaa [[helvetti|helvetin]] liekeissä.
 
== Prototyyppisen houkan päivä ==
Houkka nousee vuoteesta jo kello 5.00. Hän jää istumaan sängynreunalle ja näkee, kuinka seinälle ilmestyy tummanpuhuvat kasvot, jotka ivaavat houkkaa. Houkkaa säikähtää ja lähtee ulos käppäilemään. R-kioskilla hän saa [[hulluus]]kohtauksen. Hän näkee kioskin seinillä pieniä punaisia tikku-ukkoja, jotka vaativat häntä raiskaamaan myyjän. Houkka ei millään tohtisi, mutta eihän siinä auta itku markkinoilla, kun äänet käskevät. Yöllä hän väittelee itsekseen, puhelee kengilleen, tekee häröjä asioita ja kuuntelee täysiä [[venäjän kieli|venäjänkielisiä]] [[radio]]-ohjelmia. Lopulta hänet tuomitaan hulluna [[mielisairaala]]an.
 
== Prototyyppisen moukan päivä ==
Moukka herää aamulla kello 8.00. Hän menee nauttimaan aamupalaa ja tämän jälkeen ulos häröilemään, mm. mylvimään pelottavasti pikkulapsille päiväkodin pihalle. Kun kello lyö kaksitoista, moukka astelee ravintolaan. Täällä hän sikailee, sotkee ja röyhtäilee. Kun tarjoilija kysyy, tahtoisiko herra vilkaista jälkiruokatarjoilua, moukka vastaa helvetin vittumaisella äänellä: "no en kyllä"! Kun tulee laskun aika, moukka huomaa, että hänen lompakkonsa jäi kotiin. Kun tarjoilija soittaa poliisia, moukka paskantaa housuihinsa pelosta ja oksentaa ravintolan lattialle liiasta [[kalja]]njuonnista. Muut asiakkaat menevät koteihinsa eivätkä suosittele ravintolaa tuttavilleen. Illalla moukka heittelee työpöydällään mandariinin kuoria ja laulaa "olen pylly... olen pylly..."
 
==Katsothan myös?==
*[[Idiootti]]
*[[vandaali]]
 
[[Luokka:Ihmistyypit]]
[[Luokka:idiootit]]
Rekisteröitymätön käyttäjä