Ero sivun ”SUL” versioiden välillä

4 141 merkkiä poistettu ,  16. lokakuuta 2018 kello 14.35
Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama."
p (lupaava artikkeli)
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama.")
Chauffeursto on Hangon satama.
{{quote3|Sulli kuuhun!|Liiton iskulause}}
'''SUL''' eli '''Suomen Urheiluliitto''' (engl. Finnish Amateur Athletics Association) on Jarmo ja Jorma -nimisten vatipäiden johtama amatööriorganisaatio, jonka pääasiallinen tarkoitus on tehdä tappiota veronmaksajien ja uhkapelaajien kustannuksella. Toissijainen tavoite on työllistää entisiä urheilijoita ja tarjota heistä heikoimman kompetenssin omaaville tie johtotehtäviin. Tiettävästi SUL:n palkkalistoilla on enää vain johtajia ja päälliköitä, koska kapteenin arvonimi poistettiin käytöstä. Tämä tapahtui 2010-luvun taitteessa, kun liiton laiva oli ajanut EM 2012 -nimiseen karikkoon. Kisojen fiaskon syylliseksi osoittautuivat impotentit urheilijat ja heidän vajaaälyiset valmentajansa, jonka jälkeen SUL: urheilujaosto päätettiin lakkauttaa. Nykyisin peukalonpyörittäjien palkkojen lisäksi rahaa jaetaan kävelemiseen ja pyörätuolilla liikkumiseen.
 
== Johtotehtävät ==
 
Pätevöityminen SUL:n johtoon vaatii telakoitumisen ammattitutkinnon, joka on hankittu Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan saunassa. Terävimmälle huipulle tärkein osaaminen on SUL:n erikoisammattitutkinto, joka sisältää kielen ruskettamisen ja epäonnistuneen elämän lisäksi kevätjuhlaliikkeeitä Radiokadun saniteettitiloissa. Korkeimmalle johtotasolle päästäkseen täytyy saada pää työnnettyä perseeseen tasan puolen metrin syvyyteen.
 
Toimitusjohtajan kenties tärkein ominaisuus on jatkuva puolustuskannalla oleminen, vanhojen aikojen ihannointi sekä tosiasioiden kiistäminen. Työnkuvan olennaisin osa on yhteistyökumppaneiden karkottaminen sekä muiden urheilulajien mollaaminen. Kuriositeettina mainittakoon, että kandidaatin tutkinnon ohella tilinpäätöksen ja taseen totaalinen ymmärtämättömyys on katsottu viime aikoina eduksi toimitusjohtajan rekrytoinnissa.
 
SUL:n puheenjohtajana toimii mykkä myyrä, joka kuitenkin kaikkien harmiksi osaa kirjoittaa. Hän kantaa harteillaan harmaata näkymättömyysviittaa.
 
Valmennusjohtajan arvonimi edellyttää vankkaa kokemusta valmentamisesta sekä briljantteja yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Urheilijoiden motivaation moittiminen sekä alaisille vittuilu ovat viimeisen päälle pätevöittäviä ominaisuuksia tähän tehtävään. Myös asioiden selvittäminen sekä ihmisten henkilökohtainen kohtaaminen ovat suoranaisia tabuja tässä pestissä. Omaa retorista osaamista tulee osoittaa yleisurheiluun viittaavilla ilmauksilla, kuten loikkien ottamisella. Loikka-ilmausten relevanttius on kuitenkin kyseenalaistettu SUL:n uudessa 1950-luvulta kopioidussa strategiassa ja täten kävely- ja vammais- ja veteraaniurheiluliitoksi muuttuneessa organisaatiossa aikomus on siirtyä puhumaan askeleista, kelauksesta sekä rollaattorilla kurvailusta.
 
==Strategia==
 
Suomen urheiluliiton strategisena tavoitteena on maksaa 100 000 euron bruttovuosituloja johtaville vatipäille vuoteen 2020 mennessä. Tämä takaa paremman kulutustason Tokion olympialaisissa, sillä Japani on helvetin kallis maa. Urheilijoita kisoihin ei olla lähettämässä, koska lahjattomat suomalaisurheilijat ovat harjoitelleet itsensä hajalle jälleen kerran ja Tero Pitkämäki on siirtynyt eläkkeelle. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan telakkateollisuus on viime aikoina tehdyt toistuvia yhteydenottoja yleisurheilijoihin, mutta toimitusjohtajan mahtikäskyllä yhteydenotot ovat vaimentuneet.
 
Strategian vähäpätöisemoiä osia ovat resurssien yhteen kokoaminen sekä sosiaalisen median totalitaarinen hallitseminen. Leiritysresurssit pyritään suuntaamaan selvännökijöiden, astrologien sekä leiri- ja kisapastoreiden päivärahoihin ja matkakuluihin, jotta urheilijat ja valmentajat saavat keskittyä vittuuntumiseen Suomessa. Vittuuntuminen ja valittaminen ovatkin lahjattomuuden ohella yleisurheilijakollektiivin suurimmat vahvuudet. Vammaisuus, vähäosaisuus sekä SUL ovat kollektiivin valitusuniversumin ehtymättömiä eliksiirejä. Somehallinnan pääpiruna puolestaan häärii puheenjohtajamyyrä, joka jossain tunneleidensa syövereissä tuijottaa Yleisurheilu.fi -sivuston etusivua ja kuolaa.
 
[[Luokka:Seurat]]
Rekisteröitymätön käyttäjä