Ero sivun ”Arnold Schwarzenegger” versioiden välillä

6 197 merkkiä lisätty ,  16. lokakuuta 2018 kello 15.09
p
Käyttäjän ”2A0C:B807:8000:C93A:FF51:90AC:0:13FC” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 91.154.21.7 versioon.
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama.")
p (Käyttäjän ”2A0C:B807:8000:C93A:FF51:90AC:0:13FC” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 91.154.21.7 versioon.)
''Jos etsit tietoa [[Arnold Schönberg]]istä, kiikuta [[piano]]si jonnekin muualle.''
Chauffeursto on Hangon satama.
[[Kuva:180px-Arnoldsalute.jpg|thumb|[[Kalifornia]]n kuvernööri]]
[[Kuva:Arniebeams.gif|thumb|Kampanjailme]]
[[Kuva:Terminator.jpg|thumb|Arnold ilman meikkejä]]
[[Kuva:Alles500.jpg|250px|thumb|''Von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an den Belt, Kalifornien über alles, über alles in der Welt!'']]
{{quote3|Ail bi bäk!|Lause, joka osoittaa, ettei hänestä pääse eroon}}
{{quote3|Hastala vista peipi!|Arnold Schwarzeneggerin ehkäpä kuuluisin iskulause}}
{{quote3|I vas ilekted to liid, nut to riid.| Arnold Schwarzenegger aloittaessaan poliittista uraansa.}}
 
'''Arnold Kurt Adolf Wilhelm Hellmut Szwhchwarzenjegger''' (s. [[1947]]-) on itävaltalainen kehonrakentaja, politiikko ja terminaattori jonka isän epäillään olleen [[natsi]]. Stwadtrekger on kaikkien aikojen menestynein kehonrakentaja ja myös tunnettu elokuvanäyttelijä, mutta on nykyään luopunut kummastakin ja keskittynyt poliittiseen uraansa. Arska on myös vaikuttanut [[Kalifornia|Kalifornian]] kuvernöörinä. Squarxenigger tunnetaan myös siitä, että vain kymmenkunta ihmistä koko maailmassa osaa kirjoittaa hänen nimensä oikein ja he kaikki asuvat [[Koulu|koulussa]].
 
== Elokuvaura ==
 
[[Hollywood]] huomasi pian Szchwarkzeniggerin luonnenäyttelijän lahjat ja kiinnitti hänet useisiin vaativiin ja syvällisiin rooleihin, kuten elokuviin ''Terminator'' 1, 2 ja 3. Shcwezxrenagger ei tarvinnut meikkiä tai trikkikuvausta kohtauksissa, joissa hänen nahkansa repesi paljastaen alla olevan koneiston. Suuri yleisö on aina surrut sitä, ettei tämä itävallan kuuluisin näyttelijä ole ikinä voittanut Oscaria, vaikka sitä hänelle odottettiinkin suuresti elokuvista ''Isäni on Turbomies'', ''Lastentarhakyttä'' ja ''Junior''.
 
 
== Tunnettuja elokuvia: ==
 
'''Total Retard'''(suom.''Totaali Retardi'') kertoo tulevaisuuden maailmasta jossa myös Mars-planeetta on asutettu. Jostain syystä sen niminen henkilö kuin Douglas Quaid tuntee kyltymätöntä halua päästä Marsiin. Lopulta hän huomaa että hän onkin aivopesty agentti ja sattumusten kautta pelastaa Marsin pahalta louhinta-yhtiöltä. Kuten kaikissa tieteiselokuvissa tässäkin on jotain [[avaruusolio]]ihin liittyvää. Elokuva tunnetaan kolme tissisestä prostitoidusta ja tietenkin hieno päänturpoamis efekti joka huipenuu silmämunien räjähtämiseen.
 
'''Terminaattori''' on kaikkien tuntema Arnold Schwarzeneggerin omaelämänkerta. Jossa tuhoajakone lähetetään tappamaan Sarah Connor niminen nainen ennenkuin hänestä tulee John Connorin äiti. Terminaattori on luultavasti tehty Saksassa sillä hän suoltaa sanoja erittäin vahvalla saksalaisella aksentilla. Elokuva poiki monta jatko-osaa: '''Terminator 2'''(Tuplanaattori), '''Terminator 3'''(Tyttönaattori), '''Terminator: Salvation'''(Turhanaattori) ja '''Terminator: Genisys'''(Ilmestyskirjanaattori). Tunnettuja asioita ovat tietenkin ''I'll be back'' lausahdus.
 
'''Predator'''(tunnetaan myös nimellä ''Pedotor'') kertoo muukalais-pedofiilistä joka ahdistelee lihaskimppuja columbiassa. Mutta Arska voittaa tämän tikku-ansoin ja nyrkein kun rynkyt eivät kelvanneet enää.
 
== Ilmeet ==
 
Cswharzineggerilla on kaksi ilmettä. Toisessa, ns. terminaattori-ilmeessä hänen kasvonsa ovat peruslukemilla kuvastamatta minkäänlaista ajattelutoimintaa. Ns. kampanjailmeessä hänen kasvonsa vääristyvät paljastaen hänen hampaansa. Ilmettään Scheissenegger kutsuu "hymyksi", ja käyttää sitä usein pelotellessaan vastustajiaan. Kolmas ilme on pääasiassa huhu, eikä sitä usein mainita. Huhun mukaan Arnold sulkee silmänsä nukkuessaan, mikä on aivan varmasti täyttä [[Paska|valetta]]. Silmien sulkemisen väitetään kuitenkin johtuvan siitä, että nukkuessaan Shvarzineegeriltä poistetaan sulake, jonka vuoksi linssien mekaniikka napsahtaa pois päältä.
 
== Poliittinen ura ==
 
Shczwqxcharzheneggerista tuli lopulta konesydäminen hylkiö, joka ei osaa sen paremmin saksaa kuin englantiakaan. Politiikka oli hänelle viimeinen oljenkorsi. 2000-luvun alussa Yhdysvaltojen presidentti [[George W. Bush]] otti häneen yhteyttä tarjoten Republikaanisen puolueen jäsenyyttä. Bush kertoi, että Zciizuvanneegerin syvämietteinen filosofia on aina vedonnut häneen. Shitwarzenegger otti tarjouksen vastaan ja osallistui Kalifornian kuvernöörinvaaliin, jonka voitti murskaluvuin eliminoituaan poliittisia vastustajiaan kulkemalla ajassa taaksepäin ja tuhoamalla heidät jo nuorina.
 
'''Katkelma Starwarzeniggerin ja hänen kampanjapäällikkönsä keskustelusta kuvernöörinvaalien aikana'''
 
*'''Kampanjapäällikkö''': Et voi noin vain tappaa vastaehdokkaita.
*'''Tupperwarzenegger''': Miksi?
*'''KP''': Koska se on väärin.
*'''Schaissezenegger''': Miksi?
*'''KP''': Se ei ole demokratian pelisääntöjen mukaista.
*'''Worldwarzenegger''': Miksi?
*'''KP''': Hyvästi, Arska. Menen hirttämään itseni.
*'''Shhcwarenegger''': Miksi?
 
== Lisää aiheesta ==
 
* [http://www.atomiclads.com/html/ahnult.html Ahnult repliikit netissä]
 
== Katso myös ==
 
*[[Kyborgi]]
*[[George W. Bush]]
 
[[Luokka:Poliitikot|Scwarzenegger, Arnold]][[Luokka:Jenkkiläiset poliitikot|Schwarzenegger, Arnold]][[Luokka:Merkittävät itävaltalaiset|Schwarzenegger, Arnold]]
[[Luokka:Koneet|Schwarzenegger, Arnold]]
[[Luokka:Henkilöt, joiden tulisi harkita puheterapiaa|Schwarzenegger, Arnold]]
[[Luokka:Kovanaamat|Schwarzenegger, Arnold]]
[[Luokka:Näyttelijät|Schwarzenegger, Arnold]]
[[Luokka:Kyborgit|Schwarzenegger, Arnold]]
{{DEFAULTSORT:Schwarzenegger, Arnold}}
 
[[bar:Arnold Schwarzenegger]]
[[da:Arnold Schwarzenegger]]
[[de:Arnold Schwarzenegger]]
[[es:Arnold Schwarzenegger]]
[[fr:Arnold Schwarzenegger]]
[[it:Arnold Schwarzenegger]]
[[ja:アーノルド・シュワルツェネッガー]]
[[la:Arnold Schwarzenegger]]
[[nds:Arnold Schwarzenhöcker]]
[[nl:Arnold Schwarzenegger]]
[[nn:Arnold Schwarzenegger]]
[[no:Arnold Schwarzenegger]]
[[pl:Arnold Schwarzenegger]]
[[pt:Arnold Schwarzenegger]]
[[ro:Arnold Schwarzenegger]]
[[sk:Arnold Schwarzenegger]]
[[sv:Arnold Schwarzenegger]]
[[tr:Arnold Scwarzenegger]]
[[zh:阿诺‧施瓦辛格]]
[[zh-tw:阿諾舒華生力啤]]