Ero sivun ”Naruto” versioiden välillä

21 merkkiä lisätty ,  24. joulukuuta 2018 kello 22.32
→‎Sananen tai pari henkilöistä: Korjattu kirjoitusvirheitä
(→‎Sananen tai pari henkilöistä: Korjattu kirjoitusvirheitä)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus mobiilisivusto-muokkaus
'''Sakura Haruno'''<br/>
 
Naruton tiimiin kuuluva pinkit hiukset omaava huomion kipeä tyttö, joka on rakastunut toiseen tiimitoveriin, Sasukeen. Vaikka Naruto onkin ihastunut Sakuraan, Sakuraa ei kiinnosta, koska hän on sokaistunut Sasuken emo tyylistä kaikkien muiden tavoin. Sakuran harrastuksiin kuuluu Sasuken perseen vahtaaminen, tämän perään itkeminen, tälle rakkauden tunnustaminen 5 minuutin välein ja Naruton sairaalakuntoon hakkaaminen. Sakuralla on viha-rakkaus suhde ex-bestikseensä Inoon, johon hän lopetti yhdeyden pitämisen Inon häirittyä seksuaalisesti Sasukea jonka seurauksena Sakura tulistui. Naruton lisäksi myös Rock Lee on tunnustanut rakkautensa Sakuralla, ja herra tuleekin säännöllisesti riehumaan [[humala|rakkauden pauloissa]] Sakuran ovelle. Sakuran erityinen ninjataito on kyynel no jutsu, eli Sakura kutsuu Sasuken ja Naruton pelastamaan tytön alkamalla itkemään vesiputousia (jotka tosin yleensä hukuttavat vihollisninjat) ja kirkumaan Sasuken nimeä.
 
'''Sasuke Uchiha'''<br/>
'''Hinata Hyuga'''<br/>
 
Perverssi Hyuga -klaanin perijä joka esittää ujoa ja siveellistä neitoa Naruton nähden sekä punastelee tämän edessä peittääkseen todellisen luonteensa. Oikeasti Hinata on mielipuoli [[homoporno|yaoi]]fanityttö ja tirkistelijä. Oikeasti typykkä haluaa olla mies ja toteuttaa syvimmät yaoi -fantasiansa yhdessä Naruton kanssa. Koska Hinata on sukuaan Hyuga, hänellä on byakugan jolla tyttö tirkistelee Naruton vaatteiden lävitse.
 
'''Rock "Hard" Lee'''<br/>
'''Akatsuki(alias Bakatsuki) "The Pahikset"'''<br/>
 
Akatsukiin yleensä kuuluu noin 10 enemmän tai vähemmän isoja ongelmia omaavia mielisairaita heppuja, mutta Akatsuki järjestön perimmäinen tarkoitus koston lisäksi on saatanan palvonta. Voimme siis todeta, että koko joukko on pimeässä luolassa asustavia <s>lepakoita</s> satanisteja. Nimi "Akatsuki tarkoittaa "aamunkoittoa"(ja ei, sillä ei ole mitään tekemistä [[Twilight|Twilightin]] 4. osan kanssa). Akatsukin tunnusmerkki on pilvi, joka tulee porukan ainaisesta pilvessä olemisesta. Akatsukissa voi olla kerralla enintään 10 ensisijaista jäsentä, joista jokaisessa on ilmeisesti transun piirteitä (paitsi Konanissa), koska he kaikki käyttävät kynsilakkaa (ja he ovat miehiä). Kaikilla on myös elämääkin tärkeämmät sormukset sormissaan, koska he kaikki ovat kihloissa keskenään.
 
 
'''Pain'''<br/>
 
Akatsukin johtaja Pain (alias Neulatyyny) on lähinnä tunteeton ja kylmä emo/punkkari, joka hiustyylin perusteella on Naruton sukulainen. Hän on addiktoitunut tuikkimaan itseensä lisää reikiä saadakseen aina muutaman lävistyksen lisänä naamatauluaan koristamaan. Painin ainoana pakkomielteenä Konohalle ja muille kostamisen lisänä on Konanin itselle omiminen ja tämän perseen [[seksuaalinen häirintä|hiplaus]], sekä muiden porukan jäsenten (erityisesti Sasorin) puolikuoliaaksi pieksäminen. Pain omistaa kuusi kehoa (ja on silti ihminen) joista yksi sattuu olemaan nainen. Kun Konan kutsutaan mukaan Painien joukko <s>panolle</s> kokoontumiselle, kimpassa on 5 miehen ja 2 naisen kanssa kiva tehdä kaikkea...
 
'''Konan'''<br/>
 
Konan on homssahtava hutsu, joka yrittää olla olevinaan johtajan vaimoke (eikä Pain näytä pistävän pahakseen, kunhan typy vilauttelee säännöllisesti) tai jotain vastaavaa. Voimme myös sanoa, että tyttö on koko Akatsuki-järjestön <s>huora</s> ainoa naispuolinen jäsen. Konan on myös ottanut hieman mallia Painista, ja laittanut itselleen huulilävistyksen, jota edellä mainittu himoitsee. Ja tyttöhän on myös Painin pari, siitä ei ole tietoa, että onko omasta tahdostaan vai ei. Kumminkin nuo kaksi tulevat samasta kylästä (lapsuusajan [[seksisuhde|romanssi]] ilmeisesti hieman venähti pitkäksi). Tyttösen puuhiin kuuluu Painin hyppyyttäminen ja kaiken maailman ihmedieettien kokeilu yhdessä herran kanssa.
 
'''Zetsu'''<br/>
 
Tämän hepun ajatuksen kulusta ei ota kukaan selvää. Kaksinaamainen (ja myöskin kaksimielinen) puskajussi Zetsu on ainoa [[forever alone|pariton]] tyyppi, joten toisin sanoen hän suorittaa erittäin epäillyttävät tehtävänsä yksin. Kukaan ei tiedä, mitä jätkä tekee vapaa-ajallaan, mutta Tobin huoneesta on kuulunut kummaa ääntä Zetsun kadottua sinne.
 
'''Itachi'''<br/>
 
Akatsukin porukkaan on myös liittynyt aiemmin mainitun Sasuken mielisairas (pikkuveljensä kaltaisesti alkoholisti myös) isoveli Itachi, jolla oli ilmeisesti kliseisiä miesongelmia kylässään tai sitten kukaan ei ymmärtänyt ongelmaisen poikaparan olevan oikeasti homo, kun isä painosti jatkamaan sukua. Tästä johtuen Itachi sai angstikohtauksen ja päätti tappaa koko sukunsa, mutta jätti traumatisoituneen Sasuken eloon. Syystäkin, hän halusi hyväksi käyttää tätä myöhemmin, kun poika olisi vanhempi ja ymmärtäisi Itachin insestisen kiinnostuksen Sasukeen. Itachin pari Akatukissa on Kisame, jota kohtaan tämä tuntee voimakasta vetoa.
 
'''Kisame'''<br/>
 
Edellä mainitun Itachin pari, joka välillä kiihtyy liian nopeasti ja Itachin pitää komentaa tätä rauhoittumaan (myöskinmyös makuuhuoneen ulkopuolella). Kisame ei tiedä, että Itachi on mies, joten käyttää ehkäisyssä jätesäkkiä. Makuuhuonepuuhien jälkeen Itachi hyppiikin onnellisesti ympäriinsä (olisit itsekin onnellinen, että olet sellaisen kokemuksen jälkeen ylipäätänsäylipäätään edes hengissä). Kisame on [[Lahna|kala]], jonka takia tyyppi on kokonaan sininen (vastaus niille jotka kysyvät onko heppu kroonisesti paleltunut, eli siis ei ole). Kalana olemisessa on varjopuoli, Kisamella on kutemisongelmia, joiden seurauksena tulee yhtä sun toista hauskaa.
 
'''Kakuzu'''<br/>
 
Kakuzu on kaikinpuolin rahanahne pihtari (siis raha-asioissa), joka ei suostu tekemään mitään ilman maksua (siis rahaa, luonnollinen maksutapa ei käy, Kakuzu perii petipuuhienkin jälkeen maksun). Kakuzu ei juuri rahojaan käytä tai lainaa, paitsi yhteen erityisasiaan. Hän ostaa silloin tällöin tyrmäystippoja joita käyttää pariinsa Hidaniin (näitä kahta kutsutaan zombi-kaksosiksi, molemmat ovat kuolemattomia), jonka jälkeen puuhailee tämän kanssa ulokkeillaan. Kakuzun pariksi laitettiin Hidan, koska tämä raivohullu ja pakkomielteinen tyyppi on tappanut kaikki entiset parinsa puuhissaan, mutta Hidania hän ei voi tappaa. Tästä syystä Kakuzu nauttii suuresti Hidanin tyrmäämisestä. Ei ole varmaa, voiko Kakuzua sanoa [[pedofiili|pedofiiliksi]], mutta tyyppi on itse 91-vuotias ja Hidan 22, joten ikäeroa ainakin on.
 
'''Hidan'''<br/>
 
Porukan kuolematon itsensäpaljastelija ja masokisti. Hidanin nimi lausutaan erittäin pitkänä, siis Hidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Tyyppi käyttää aamuisin kolme purkkia geeliä saadakseen pehkonsa kuriin, ja varaamalla vessan hiustenlaittohiustenlaittotuokioon tuokioon(joka yleensä kestää parista tunnista puoleen päivään, yleensä yhdessä Deidaran kanssa) Hidan saa parinsa Kakuzun raivokohtauksen partaalle. Hidan yleensä hilluu viikatteensa (hän on siis paikallinen viikatemies) kanssa miltei alasti keräämässä huomiota, jota ei lapsena saanut tarpeeksi. Vaikka koko muu porukka on saatananpalvojia, Hidan on ainut poikkeus. Hän on erittäin uskollinen [[Jashin|Jashinille]], jolle tyyppi uhraa kaikki aina [[Torakka|koppakuoriaisista]] kotieläimiin ja ihmisiin. Hidan vihaa kaikkea ja kaikkia, paitsi Jashinia. Erityisesti tämä herra vihaa pariaan.
 
'''Deidara'''<br/>
 
Ei ole täysin varmaa, onko tämä heppuli mies vai nainen, mutta äänestä päätellen kyseessä on mies. Vaikka tyyppi omistaakin blondit pitkät hiukset... Sekä pari ylimääräistä reikää, mutta sehän vain tuo lisää hauskaa porukkaan, joka yleensä yrittääin käyttää Deidaraa hyväksi. Deidaralla on sairas pakkomielle räjäyttelyyn, jota kutsuu taiteeksi. Hepun pari on toinen taiteilija, Sasori, jota Deidara kutsuu Dannaksikin. Näiden kahden suhde on erittäin läheinen, ja tämä suhde jatkuu aina makuuhuoneeseen asti. Deidaran syy olla mukana Akatsukissa on se, että Tatti aikoinaan pakotti tämän liittymään, uhkaillen, seksuaalisella häirinnällä ja väkivallalla.
 
'''Sasori'''<br/>
 
Edellä mainitun Deidaran pari, joka on myös tehnyt itsestään nuken. Ja kyllä, Sasori on elossa ja liikkuu omin avuin. Sen lisäksi, että tyyppi on itse nukke, hän myös leikkii nukeilla, koska sai lapsena traumat joutuessaan asumaan häiriintyneen mumminsa kanssa. Sasori viihtyy Hiruko-nukkensa sisällä, mitä hän siellä tekee, sitä ei kukaan tiedä.
 
'''Tobi'''<br/>
 
Erittäin ärsyttävä heppu, joka pitää ruman naamansa edessä ampiaispesän näköistä maskia, jossa on oikean silmän kohdalla <s>pers</s> aukko. Tobi kiljuu koko ajan Deidaraa apuun, vaikka kyseessä olisikin pelkän [[Euroshopper energy drink|ES-tölkin]] avaaminen. Lisäksi, että Tobi on pöljä ja muutenkin mielenvikainen, hän omaa myös kyvyn hankkiutua sokerihumalaan 5-viidessä minuutissa, ja sitä kestäänkin yhtä menoa 3kolme päivää putkeen.
Tobin on myös huhuttu olevan oikeasti puskaseksuaali, joka on kiinnostunut kasvien hyväksi käyttämisestähyväksikäyttämisestä.
 
=="Juoni"==
Rekisteröitymätön käyttäjä