Ero sivun ”Liminka” versioiden välillä

490 merkkiä poistettu ,  29. marraskuuta 2019 kello 15.18
p
Käyttäjän ”185.118.232.32” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän [[User:Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas|Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumeka...
p (Käyttäjän ”185.118.232.32” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän [[User:Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas|Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumeka...)
Merkkaus: Palautettu takaisin
'''Liminka''', hurrien kielellä ''Limingo'' ja latinaksi [[Angry Birds|Angrus Birdus]], on suurkaupunki [[Oulu]]n lieppeillä. Limingan naapurit ovat Zeppelin Kempeleessä, lestoista tunnetut [[Lumijoki]]-city ja Oulunsalon lentokenttä sekä Tyrnävän verikoirat. Liminka rajoittuu paikallisten amisteinien suurkäytössä olevan Tupos metropolin ABC-aseman, Huoransillan liikenneympyrän ja Limingan Shellin väliin. Parhaiten Limingan erottaa 60 km/h olevasta ikävästä nopeusrajoituksesta Oulu-[[Raahe]]-tien varrella, traktorilla matelevista jyväjemmareista sekä lehmänpaskan hajusta. Liminka oli ennen koko Suomen pääkaupunki, mutta myöhemmin Suomen perseessä asustavat pienet mustalais-neekeri-turkulaiset tekivät Liminkaan maihinnousun ja alistivat liminkalaiset nuolemaan <s>mämmiä</s> suklaapuuroa, vessanpöntöstä kaikkien nähden.
 
Tunnetuin Limingan lähistöllä oleva suurkaupunki lienee Tupos. Siellä on tunnetusti vaarallista liikkua Tuomiaron aluella ilman puukkoa tai Glock 17 pistoolia. Tuomiaron huumeliiga on yksi maailman tunnetuimmista ja se onkin luokiteltu yhdeksi maailman vaarallisimmista. Tupoksessa lestapennut ovat yrittäneet vallata Tupoksen moneen otteeseen, mutta paskaksi ne on joka kerta hakattu. Musiikkipojat ovat tehneet tuhoja Tupoksen alueella ja Limingassakin heidät on joskus nähty.
 
Parhaiten Limingan erottaa 60 km/h olevasta ikävästä nopeusrajoituksesta Oulu-[[Raahe]]-tien varrella, traktorilla matelevista jyväjemmareista sekä lehmänpaskan hajusta. Liminka oli ennen koko Suomen pääkaupunki, mutta myöhemmin Suomen perseessä asustavat pienet mustalais-neekeri-turkulaiset tekivät Liminkaan maihinnousun ja alistivat liminkalaiset nuolemaan <s>mämmiä</s> suklaapuuroa, vessanpöntöstä kaikkien nähden.
 
== Limingan historiaa ==
palauttajat, henkilökunta
2 330

muokkausta