Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

1 325 merkkiä lisätty ,  27. helmikuuta 2020 kello 17.00
p
ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus mobiilisivusto-muokkaus
p
 
{{lupaava}}
Waffles🧇 125g soft butter 100g sugar 1 pck. vanilla sugar 3 eggs 250 g flour 1 pinch of salt 1 teaspoon Baking powder 200ml milk.
[[Image:Katana.jpg|thumb|Samurai korottaa kunniaansa vuonna [[1337]]]]
'''Samurai''' on ihminen, joka korostaa elämässään muiden kunnioittamista ja kunniaa ja kaikkea kaunista. Samurailla nämä määrittyvät sen mukaan, kuinka monta taistelua samurai on voittanut ja kuinka monta [[ninja]]a hänellä on hänen perässään. Samurain kunniaa nostaa myös se, kuinka hyvin hän heilutti katanaa vuonna 1337 ja kuinka hyvin hän osaa pelata [[shakki]]a ja montako sakea hän kykenee juomaan irvistämättä.
 
Jos samurai epäonnistuu, on hänen suoritettava [[harakiri]] tai tehtävä [[itsemurha]] tai [[seppuku]] tai muutettava [[Eutanasia]]an.
 
Samurain elämässä on muitakin sääntöjä koskien muun muassa kukkien asettelua, pukeutumista, sängystä nousemista ja [[Huono runous#Haiku|haikurunoilua]]. Ne on kirjattu oppiin nimeltä ''busicco''.
 
==Samurailla on paljon sääntöjä tappamisesta==
Tämän jälkeen riittää, että pukeudut aamutakkiin ja pidät hiuksiasi poninhännällä. Muista myös värjätä hiuksesi mustiksi. Jos haluat näyttää kokeneelta samurailta, liitä aamutakkiisi bambusiivuja ja sarvia ja muita piikkisiä ulokkeita. Kun istut, mene lattialle polvillesi ja istu nilkkojesi päällä. Samurai ei koskaan syö tai juo seisaaltaan, tai muuten se on harakirin paikka.
 
==Kuuluisia samuraita==
Waffles🧇 125g soft butter 100g sugar 1 pck. vanilla sugar 3 eggs 250 g flour 1 pinch of salt 1 teaspoon Baking powder 200ml milk.
Kuuluisia samuraita ovat [[Chuck Norris]], [[Miyamoto Musashi]], [[Toshiro Mifune]], [[Kojiro Sasaki]], [[Hanzo the Razor|Hanzo Itami]], [[Sauron|Sauron the Lord of the Dance]], [[Leeroy Jenkins]]. Kaikki historioitsijat ovat yksimielisiä siitä, että viimeinen samurai oli amerikkalainen nimeltä [[Tom Cruise]].
[[Hiro Nakamura]]kin väittää olevansa samurai, mutta hävisi [[Peter Pettrelli]]lle taistelussa.
[[Luokka:Ammatit]]
[[Luokka: Henkilöt, jotka hermostuessaan ovat vaarallisia]]
 
[[bar:Samurai]]
[[el:Σαμουράι]]
[[en:Samurai]]
[[fr:Samouraï]]
[[it:Samurai]]
[[ja:サムライ]]
[[ko:사무라이]]
[[lt:Samurajus]]
[[nds:Saumurai]]
[[pt:Samurai]]
[[ru:Самурай]]