Ero sivun ”Janne Ahonen” versioiden välillä

200 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 15.47
Lisätty uutta kuvitusta. Sitä myötä pyritään lisäämään hauskuuden tasoa. Muokkaaja on mitä suurin Janne Ahosen tukija ja ihailija. Muutos esikatseltu.
(→‎Kilpailija: -Eddie Edwardsin kuva liitetty. Lisätty siksi, koska ulostulon ilmiasu muistuttaa suurestikin rakkaista naapureistamme.)
(Lisätty uutta kuvitusta. Sitä myötä pyritään lisäämään hauskuuden tasoa. Muokkaaja on mitä suurin Janne Ahosen tukija ja ihailija. Muutos esikatseltu.)
 
==Sankari==
[[Tiedosto:Eddie edwards3.jpg|pienoiskuva|Brittitähti Eddie "The Eagle" Edwards, kuvassa ruotsalaiseksi naamioituneena, jotta hän saattaisi ''sparrata'' eli toisin sanoen kiusia Janne Ahosta maksimaalisella tasolla.]]
Janne Ahonen laskee mäkiä, se on hänen ammattinsa. Siinä missä keskiverto kansalainen lähtee arkiaamuisin [[työ|töihin]], Janne Ahonen ottaa [[sukset]] olkapäälleen ja kapuaa hyppytorniin. Hän suorittaa päivässä sadasta kolmeensataan hyppyä, jotka [[tuomari]]sto arvioi. Valmentaja seuraa herkeämättä Ahosen harjoittelua [[ja]] innostuu itsekin hyppäämään siinä samalla. Iltaisin [[sauna|saunotaan]] ja otetaan parit [[kalja]]t, mutta ei enempää, koska huomenna on jälleen hypättävä. Iltaisin Janne Ahonen istuu kotonaan [[sohva]]lla televisiota katsellen. Hän saattaa nähdä itsensä [[mainos|tv-mainoksesta]] ja tietää silloin olevansa julkisuuden henkilö.
 
==Kilpailija==
[[Tiedosto:Eddie edwards3.jpg|pienoiskuva|Brittitähti Eddie "The Eagle" Edwards, kuvassa ruotsalaiseksi naamioituneena, jotta hän saattaisi ''sparrata'' eli toisin sanoen kiusia Janne Ahosta maksimaalisella tasolla.]]
Janne Ahonen esiintyy urheilukilpailuissa totisena ja vakavana. Mikäli hän menestyy, hän lausuu menestyksestään kolmesta viiteen [[sana]]an. Tappion kohdatessa hän on enimmäkseen vaiti. Janne Ahosta pidetään yleisesti luotettavana mäkihyppääjänä, sillä hän on joka kerta laskenut tornista alas. Ahosen merkittävin esikuva Eddie Edwards sitä vastoin pyörtyi usein torniin. Ahosen menestyminen vetää [[mies|miehen]] vakavaksi ja tappio totiseksi. Ahonen ei yllätä, vaikka sijoitus olisi millainen tahansa.
 
==Tulevaisuus==
[[Tiedosto:Sumo na nartach.jpg|pienoiskuva|Janne Ahosen suunnittelemaa aerodynaamista hyppypukua testattavana raskassarjalaisen mäkipilotin tuulitunneli-vaiheessa. Kuvan koelentäjä on Japanista.]]
Janne Ahonen edustaa Suomea vielä ainakin kerran vuoden XXIII talviolympialaisissa, jotka järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa. Ahosen joukkuetoverina, Suomen toisena toivona, liihottaa Harri Olli, Ahosen ompelemassa sutjakkaassa ja virtaviivaisessa hyppypuvussa ja koko suurenmoista tiimiä valmentaa, entinen mäkikotka, kaikkien aikojen ledenga, itse Matti Nykänen.
 
Rekisteröitymätön käyttäjä