Ero sivun ”Janne Ahonen” versioiden välillä

761 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 16.47
→‎Kilpailija: -liistetty uusi sektio. Janne Ahonen koki tosielämässä todellista some-raivoa. Tämä lisäys pyrkii antamaan uutta valotusta siihen. Yritetty runollisesti.
(Muutettu ja muotoiltu 3. kuvituskuvan muotoilua; fix.)
(→‎Kilpailija: -liistetty uusi sektio. Janne Ahonen koki tosielämässä todellista some-raivoa. Tämä lisäys pyrkii antamaan uutta valotusta siihen. Yritetty runollisesti.)
==Kilpailija==
Janne Ahonen esiintyy urheilukilpailuissa totisena ja vakavana. Mikäli hän menestyy, hän lausuu menestyksestään kolmesta viiteen [[sana]]an. Tappion kohdatessa hän on enimmäkseen vaiti. Janne Ahosta pidetään yleisesti luotettavana mäkihyppääjänä, sillä hän on joka kerta laskenut tornista alas. Ahosen merkittävin esikuva Eddie Edwards sitä vastoin pyörtyi usein torniin. Ahosen menestyminen vetää [[mies|miehen]] vakavaksi ja tappio totiseksi. Ahonen ei yllätä, vaikka sijoitus olisi millainen tahansa.
 
==Kuningaskotka Ahosen kokema some-raivo==
Janne Ahonen on kilpaillut pitkän ja varsin kunnikkaan uran. On kuitenkin otettava huomioon hänen kotikaupunkinsa, ''Suomen Chicago''. Kun Ahonen ilmoitti uransa päätepisteestä, monet katu[[gansta]]t suivaantuivat tästä sangen perusteellisesti. Heitä ei tyydyttänyt edes, tieto ja päätös, Ahosen siirtymisestä Suomen Mäkijoukkueen viralliseksi midinetiksi. Midinetti ompelee pukuja, tässä tapauksessa mäkiasuja. Ilmeisesti Lahden gangstapoijaat olivat lyöneet nettisivuilla vetoa Ahosen mäkihyppääjän uran kestosta. Vasta Janne Ahosen ilmoitettua poikansa '''Mico'''n esiinmarssista - alkoivat nämä pahat kielet, vasta sitten ja toivon mukaan lopullisesti, ensin tyyntyä ja sitten vaimentua.
 
==Tulevaisuus==
1 669

muokkausta