Ero sivun ”Hiktionary:R” versioiden välillä

644 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 19.09
→‎Resisposse: -Rektaalimittari liitetty misheardina, tarina kuitenkin varsin autenttinen. Selitetty ja selostettu huolellisesti vailla empiiris-tasoista koskemusta.
(→‎Ripuli: -fix; tav. ripulointi asetettu "0"-asteelle.)
(→‎Resisposse: -Rektaalimittari liitetty misheardina, tarina kuitenkin varsin autenttinen. Selitetty ja selostettu huolellisesti vailla empiiris-tasoista koskemusta.)
Resisposse on suomalainen puolue, jonka tavoitteet ovat saada Suomesta järkevämpi paikka asua. Resispossen motto on "Frendit hei, meil on täällä bileet", mikä tarkoittaa, että eduskuntaa voisi pitää diskona.
[http://www.youtube.com/watch?v=fZpEZnY_xow Resispossen radiossa soiva vaalimainos]
 
===Retrettimittari===
Retrettimittari alias ''Rekvaalimittari'' (oik. '''Rektaalimittari''') on eräs [[Suomen Armeija]]n käyttämä kapine, millä mitataan vastuutaan pakoilevien ''mortti''en aamulämpöä. Aamuvastaanotolla eli Otilla tavattavaa kapistusta, käytetään muotoa 10x10 (10 cm + 10 min.) on eräs joidenkin joukkoyksiköiden suosima rangaistusmuoto. Pieni punainen kuumemittari kastetaan siinä ''vaseliini''in, ja loput tästä aamusadusta voi ihan itse kukainenkin tykönänsä päätellä. Korkea aamulämpö on kuitenkin harvemmin merkkinä raskaudesta, kuitenkin ehkä liian monien aamujen aiheuttamasta ahdistustilasta.
 
===Revisionismi===
Rekisteröitymätön käyttäjä