Ero sivun ”Hiktionary:R” versioiden välillä

15 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 19.11
→‎Retrettimittari: -muotoiltu ja kh-korjailtu. Tämän lähitaisteluaseen käyttö on tarkoitettu sluibareiden kitkemiseen eli ehkäisemään nks. luistelemista.
(→‎Resisposse: -Rektaalimittari liitetty misheardina, tarina kuitenkin varsin autenttinen. Selitetty ja selostettu huolellisesti vailla empiiris-tasoista koskemusta.)
(→‎Retrettimittari: -muotoiltu ja kh-korjailtu. Tämän lähitaisteluaseen käyttö on tarkoitettu sluibareiden kitkemiseen eli ehkäisemään nks. luistelemista.)
 
===Retrettimittari===
Retrettimittari alias ''Rekvaalimittari'' (oik. '''Rektaalimittari''') on eräs [[Suomen Armeija]]n käyttämä kapine, millä mitataan vastuutaan pakoilevien ''mortti''en aamulämpöä. Aamuvastaanotolla eli Otilla tavattavaa kapistusta, käytetään muotoa 10x10 (10 cm + 10 min.) onpidetään eräseräänä joidenkin joukkoyksiköiden suosimasuosimana rangaistusmuotorangaistusmuotona. Pieni punainen kuumemittari kastetaan siinä ''vaseliini''in, ja loput tästä aamusadusta voi ihan itse kukainenkin tykönänsä päätellä. Korkea aamulämpö on kuitenkinyleensä harvemmin merkkinä raskaudesta, kuitenkin ehkä liian monien aamujen aiheuttamasta ahdistustilasta.
 
===Revisionismi===
Rekisteröitymätön käyttäjä