Ero sivun ”Mikko Hirvonen” versioiden välillä

214 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 19.43
Liistetty an per yksi kuvatuskuva. Subaru ei valmista traktoreita, Kubota'ksi kuvan tekele liian iso. Valistunut arvailu lienee Ford 4000.
p (→‎Hirvonen Suomessa: -+ onnistuttu saamaan, sopivahko: Hikilinkityksen sinelmä.)
(Liistetty an per yksi kuvatuskuva. Subaru ei valmista traktoreita, Kubota'ksi kuvan tekele liian iso. Valistunut arvailu lienee Ford 4000.)
{{wikipediaan}}
[[Tiedosto:Traktor sti1.jpg|thumb|right|Subarun tarroista huolimatta, Mikko Hurjahirmu Hirvonen harjoittelee Ford 4000-sarjan turbotraktorilla, mitä ilmeisimmin aidon kannonkoskelaisen peltomaiseman pikiksella.]]
Mikko "Se Ikuinen [[Kakkonen]]" Hirvonen on kuuluisan [[Anita Hirvonen|Anita Hirvosen]] pikkuveli. Kuuluisuutta Mikko Hirvonen on saanut lähinnä siitä, että hän on erikoistunut ajamaan liian suurta tilannenopeutta mutkaisilla pikkuteillä. Myös asfalttiteillä Mikko Hirvonen uskaltaa ajaa lujaa. Jotta tämän lujaa-ajon ympäröivä maailma tiedostaisi helpommin, Hirvosen auto on varsin äänekäs ja värikkäästi erilaisin mainosteipein verhoiltu, mitä ilmeisimmin yleensä [[Ford]]. Sitä rallisankari Hirvonen ajelee yleensä kakkosvaihteella.
 
Rekisteröitymätön käyttäjä