Ero sivun ”Lahti” versioiden välillä

38 merkkiä lisätty ,  11. toukokuuta 2020 kello 21.06
→‎Nuorisotapahtumat: -Muotoiltu. Lahdessa ei ole yliopistoa, vaan amk. Tässä muotoiltu amiksena, joka on oikeasti ammattikoulu, 2. asteen opinahjo.
(→‎Lahden Lehmä-aalto: -Liistetty yksi uusi sopeva kuvittelun kuva. Kuvassa lenteleepi Aatami Maaluski.)
(→‎Nuorisotapahtumat: -Muotoiltu. Lahdessa ei ole yliopistoa, vaan amk. Tässä muotoiltu amiksena, joka on oikeasti ammattikoulu, 2. asteen opinahjo.)
 
== Nuorisotapahtumat ==
[[Tiedosto:1483ski jumping.jpg|pienoiskuva|"Perse pitkällä puuhun mennään", Lahden kisojen tunnuslause eli ''slogan''. Se ei juurikaanjuuri innostunutta nuorisoa vetänyt. [[Apulanta]] oli perunutperui samalla keikkansa.]]
Kaikki lahtelaiset nuoret saavat kärsiä eläkeläisten muokkaamista järjestyssäänöistäjärjestyssäännöistä. Nuoriso kirjaimellisesti häädetään kaupungista koteihinsa kello 22:00 eteenpäin. Lahti on siis tyhjä mesta, jossa baareihin pääsevät vain harvat [[stealth]]-teknologian osaavat nuoret.
 
Housenation pääti peruuttaa Lahdessa järjestettävän technomusiikin tapahtuman puudelinkusettajien vaatimuksesta.
Musiikin aiheuttama tärinä olisi aiheuttanut Lahdessa asuville eläkeläisille sydänvaivoja, ja kenties tahdistimet olisivat voineet mennä sekaisin. Dj:t ovat siis vihattuja yksiköitä Lahdessa, ja heitä boikotoidaan mummopartioiden voimin.
 
Nuoriso katoaa Lahdesta heti lukion päättymisen jälkeen, jotta heillä olisi edes jonkin tasoista nuorisoelämää. Lahteen jää vain [[Amikset|Amiksessa]] dokaavat teekkarit[[teekkari]]t, jotkaoikeammin [[Pöly]]teekkarit. He järjestävät pienehköjä mehutuoppijuopottelutapahtumia koulun kokoontumistiloissa.
 
Lahdessa on vain yksi todellinen paikka, jossa tapahtuu jotain. Se on on tunnettu koodinimellä AMB, neljän tähden baari, jossa nuoret saavat soittaa musiikkia omaan makuunsa. Tosin siitäkin on valitettu lääniherralle ja asiasta on tehty tutkimuspyytö poliisille. AMB:n lähistöllä sijaitseva Lordi Fani valittaa 12dB:n voimakkuudella kuuluvasta musiikista. Musiikin voimakkuus alittaa siis ohikulkevan liikenteen desibelimäärän, joka on 300 metrin päässä. Mitattu oikeasti. Siis... vain siksi että Lahdessa järjestyssäännöt tekevät nuorison hauskanpidosta helvettiä löytyy siihenkin paikka.
Rekisteröitymätön käyttäjä