Ero sivun ”Ii” versioiden välillä

411 merkkiä lisätty ,  5. kesäkuuta 2020 kello 18.23
→‎Iiuu ja urgheiluun: -Muotoiltu otsaketta selkeämmäksi. Lisätty ja laajennettu; uusi sisältö osin myöskin fakta-pitoista eli faktista.
p (Tehty kuvatekstin fixausta. Fixailtu siten, että lyhennetty osittain.)
(→‎Iiuu ja urgheiluun: -Muotoiltu otsaketta selkeämmäksi. Lisätty ja laajennettu; uusi sisältö osin myöskin fakta-pitoista eli faktista.)
Sen vuoksi, onkin Iissä alettu kehittelemään tuuliautoja, eli autoja jotka käyvät pelkällä tuulivoimalla. Näiden autojen katolla pyörii yleensä massiivinen propelli.
 
==Iiläinen urheilu==
==Iiuu ja urgheiluun==
Klassinen kuulu käsite jalon urheilun saralla, lienee: ''Iin Terrierit''. Näissä on myös oma alajaostonsa, joka on ''Iin Tiikerit''. Se on tyttökerho, tämä seura harjoittelee säännöllisesti mm. ensiapua esimerkiksi onnettomuuksien varalta: koska onhan paikkakunta tunnettu liikenteen solmukohta. Kuivaniemi kuuluu nykyään Iin suurkuntaan. Siellä on tunnettu spurttiseura, VKK: ''"Vetelin Kuivatharjoitukset Kuivaniemellä"''. Joitain [[pelaaja|pelaajia]] on lisäksi tullut Iistä, jotka pelaavat lähinnä [[Oulun Kärpät|Oulun Kärppien]] [[Mestis|divareissa]]. Yksi tällainen seura on Kajaanin Hokki.
 
==Asuinalueet==
*'''Hamina''' on 95-prosenttisesti vanhoja ihmisiä. Käyttävät vaan kirkkoa ja kirjastoa, joskus valloittavat paikallisen [[S-Market|Ässänkin]]. Katsovat oudosti ja supisevat selän takana jos käyt siellä. Nimestään huolimatta Haminan Koulu ei sijaitse alueella, nyt sitä siirrettiin vieläkin kauemmaksi ettei Haminaan varmasti muuttaisi (enempää) lapsia.
1 669

muokkausta