Ero sivun ”Nightwish” versioiden välillä

3 022 merkkiä lisätty ,  4. lokakuuta 2020 kello 18.16
Käyttäjän Special:Contributions/Työ (keskustelu) muokkaus 594285 kumottiin.
p (Muutti suojaustasoa sivulla "Nightwish" ([Muokkaus=Vain hyväksytyt käyttäjät] (ikuinen) [Siirto=Salli vain ylläpitäjät] (ikuinen)))
(Käyttäjän Special:Contributions/Työ (keskustelu) muokkaus 594285 kumottiin.)
Merkkaus: Kumoaminen
__TOC__
==Nightwish ja julkisuus==
{{tiesitkö|...Nightwishiä ei ole ikinä kutsuttu goottimetallibändiksi, koska sen musiikillinen anti on niin monipuolistapoppia? Tosiasiassa media joko '''a)''' ei luokittele Nightwishiä goottimetalliksi koska Tervon Iloluontoisin Mies ja vuohenparta Marco Hietala soittaa tätä nykyä yhtyeessä eikä ole edes meikattu, '''b)''' ei tiedä tippaakaan Nightwishin tuotannosta ennen Turusen erottamista, muttei halua Nightwishiltä kunnianloukkaussyytettä kutsuttuaan bändiä goottimetalliksi Nemo-videoon perustuen - bändin tuotantoon todella perehtyneet (ei käsitä yhtyeen faneja) ovat huomanneet yhtyeen koko tuotannon olevan aivan samanlaista.}}
{{quote3|Nightwishin suosiota Suomessa ei voi vähätellä; en tunne ihmistä, joka ei luulisi Over the Hills and Far Awayta aidoksi Nightwish-biisiksi.|Imppeeriumin Mape. Sanoi se jotain tällaistakin oikeasti, jossain.}}
 
NightwishNaitvis nousi suuren yleisön tietoisuuteen, kun se antoi kenkää maailman parhaaksi naispuoliseksi [[rock]]-laulajaksi tituleeratulle, klassisenkin musiikin parissa menestyneelle solistilleen [[Tarja Turunen|Tarja Turuselle]] ja otti tämän tilalle kaikkien järkytykseksi kuulopuheen mukaan [[Ruotsi|ruotsalaisen]] poplaulajan, jonka nimen oikeinkirjoituksesta ja laulutaidosta ei vielä ole täyttä varmuutta. Vaihdon jälkeen kaikille oli kuitenkin päivänselvää, että uusi laulaja Anette Olzon on tekniikaltaan ja lauluääneltään huomattavasti parempi kuin esim. Turunen, Maria Callas tai Luciano Pavarotti. Myös Tuomas "Anneli" Homopaimen on kosketinsoitin- ja urkutransuista yksi maailman kehittävimmistä.
ja lauluääneltään huomattavasti parempi kuin esim. Turunen, Maria Callas tai Luciano Pavarotti. Myös Tuomas "Anneli" Homopaimen on kosketinsoitin- ja urkutransuista yksi maailman kehittävimmistä.
 
Kaikki muu on kuitenkin täysin yhdentekevää, koska ainoa asia mikä bändissä merkitsee, on Casion takana lymyilevä stetsonipäinen Mikki Hiiri, puuterilla finninsä peittävä Hötöpäisen Tuoppi (s. 25. joulukuuta 1976), joka keikistelee sieltä ja yrittää löytää yleisöstä kivannäköisiä poikia. Hänen sukupuolta tai sukupuolista suuntautumista ei koskaan ole onnistuttu selvittämään, muttei se bändin transumaiseen pop-musiikkiin ja tyylitajuun suhteutettuna olekaan mitenkään olennainen tai tutkinanarvoinen tieto. On arveltu, että hän on jonkinlainen viemärirotan, [[Kirsti Paakkanen|Kirsti Paakkasen]], [[Michael Jackson]]in, [[Willy Wonka]]n ja [[nainen|naiset]] hurmaavalla feromonikannalla varustetun lahjattoman [[romantiikka|myöhäisromantikon]] ristisiitos.
{{quote3|pari lippuu ostettaan tai seuraliseks keikalle :) maksetaan cash money, seksillä tai ihan millä vaan :)|Jonkun ressukan "ostoilmoitus" yhtyeen [http://www.nightwishforum.com/ ehdottoman epäkaupallisella foorumilla]}}
 
Nightwish aloitti uransa Tarja Turusen ulinaa ja Tuomaan mahtipontisen komeaa laulua sisältävällä '''Angels Fall First''' -levyllä (1997), joka oli hirveä mahtavan upealla riffittelyllä varustettu nuotiolaululevy. Levyllä oli monta oikein mallikasta biisiä,<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=FsdzP3lpbEc Nymphomaniac Fantasia. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen. Avaa kenties liikaakin nuoren Tuomaksen psykoseksuaalisia maailmoja]</ref> mutta lähes saman verran myös väliinputoajia. Levy sisälsi oikein paljon viattomuutta. Kun katsoo Nightwishin myöhempää toimintaa, viattomuus on kaukana. Muita tulevia vuosisatoja kestäviä biisejä ovat mm. Etiäinen ja Witchdrums.
 
Seuraavalla levyllä '''Oceanborn''' (1998) Nightwish siirtyi huomattavasti teknisempään, vaativampaan ja kikkeliä kasvattavampaan power metaliin. Tällä on myös se anti-imelä lumiukkobiisi. Nightwish sai levytyssopimuksen Spinefarmilta, koska vokalistivieras Wilska asuu Helsingissä ja tuntee paljon henkilöitä Spinestä.
 
'''Wishmaster''' (2000) oli sitä samaa, mitä nyt kitaristi, turhin jäsen Empun sävellykset ”Bare Grace Misery” ja ”Crownless” toivat mukaan [[stratovarius]]maista myötähäpeää aiheuttavaa kikkelitiluttelua ja huonohkoja riffejä.[[Kuva:Kukkakaali_on_pahaa!.jpg|thumb|right|"And remember me, because I love her."]] Levyllä on myös muita kivoja ulinabiisejä kuten Deep Silent complete.
 
{{quote3|En pidä [[saksalaiset|saksalaistyyppisestä]] sankarimetallista, siis siitä jossa itse sävellys on iskelmä tai lastenlaulu mutta siellä paukkuvat kuitenkin bassorummut taustalla. Niin kun, eh... tästä bändistä, johon hiljattain liityin...|[[Marco Hietala]]<ref>[https://web.archive.org/web/20160718153219/http://www.elvisry.fi/artikkeli/marco-hietala http://www.elvisry.fi/artikkeli/marco-hietala]</ref>}}
 
Kamalalta rahastukselta haisevan EP:n jälkeen oli aika päästää markkinoille Nightwishin lopullinen huipputeos, hyvin pop välityörahastus '''Century Child''' (2002). Basisti oli vaihdettu, erimielisyyksien takia (ihank tosi?), ja tilalle astui [[Marco Hietala]] [[kuopio]]laisesta pitkän linjan [[Tarot]]-orkesterista vaikenemaan kohteliaasti Nightwishin vanhemmista levyistä. Tarot oli keskinkertaisuudessaan niin paska, meni luottotiedot ja kaikki ja jostain piti saada rahaa kaljaan. Tämän vuoksi Marco astui stetsoni-Tuopin bändiin. Marcolla on tosi kiva kusenkeltainen, letitetty parta ja Marco soittaa Tarotissa, ja [[savolainen|savolaiset]] ovat tunnetusti aina nastoja. Marco ei ole myöskään koskaan langennut Tarotista soittamaan muissakaan paskaprojekteissa kuten ''RaskastaPaskasta Joulua'' -[[joulu]]parodiassa, Northern Kingsissä, Sinergyssä, Sapattivuodessa tai missään muussakaan rahanpuutehommissa.
 
Kenties Hietalan vaikutuksesta tempoissa on ''Century Childilla'' vähemmän tarkoituksetonta vauhtia, mutta siitä tuli joka tapauksessa ehkä yhtyeen siihenastisen historiankin paskin<ref>tosin Tuomaan virallisen kannan mukaan biiseistä ei saa sanoa rumasti, koska ne ovat lapsia, jotka bändi yhdessä kasvattaa, ja haluaisitko itse että lastasi dissattaisiin, häh?</ref> teos, jossa on uuvuttavaa syntikkatunnelmointia &ndash; ja uhkaavan enteellisesti laajenevaa sovitusmaailmaa. ”End of All Hope” kertoo Tuomaksen jo monen levyn ajan kestäneestä ei-ymmärrettävän hissukkamaisesti artikuloidusta säälivonkauksesta ja pelosta menettää Tarja itseään komeammille [[latino]]miehille. ”Dead to the Worldin” intro on sellainen intro joka vaaditaan lailla jok'ikiseen moderniin metallibiisiin, ja ”Ever Dream” on Tuomaksen varoitus faneille pitää katseet ja ajatukset irti Tarjasta. Myös Marco uhkaa Tuomaksen puolesta ”Slaying the Dreamerissa” piiskata jouhiturvallaan fanien naamoja, jotta saa pitää tulevaisuudessakin työpaikkansa. Marcon ääni junnaavassa biisissä on suorastaan uhkaava ja kuulostaa samalta kuin 70 vuotta sitten viimeeksi rasvattu ladonovi avattaessa, eli tulkinnallisesti vihdoin jotain mielenkiintoista Nightwishiin. ”Ocean Soul” on todella omaperäisesti ja antinaitvismaisesti nimetty biisi nonsense-teemasta, jota Hötöpäinen pakottaa rasittavammin kuin [[Tommi Liimatta]] [[renki|renkejään]]. ”The Phantom of the Opera” on taas hyvin omaperäisesti valittu Tuopin [[tekotaide|tekotaiteellista]] romantiikkaa hehkuva cover. Lyriikat (© Tuomas) ovat käsittämättömän tyhjänpäiväisiä, mutta sehän ei ole mitään uutta.
 
No niin. Oli aika (2004) julkaista menestyslevy '''Once'''. Sen kansi muistuttaa lähinnä facepalmaavaa [[Julius Caesar]]in<ref>johon joku henkilö yhtyeessä saattoi samaistua</ref> kipsistä tehtyä omakuvapatsasta. EntistäLevyn runsaampiasoundit orkesterisäestyksiäovat kuivempia kuin 90-vuotiaan anopin vittu, Nemo on historian naurettavin pop-biisi, Marco jynkyttää Wish I had an asshole-biisissä ja aloitusbiisi "ihmeiden pimeä rintakehä" suorastaan räjäyttää tajunnan. [[disko]]vaikutteiset singlelohkaisut, ja Amerikan alkuperäisasukkaiden perikadosta kertova minieepos, jossa muinainen Buffalo Billistä siinnyt pilvenpolttaja John Two-Hawks soittaa huilua ja resitoi lakotankielistä runoa &ndash; joka ei sitten [https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Once_(Nightwish_album)&oldid=747944763#Controversy edes ollut mitään kieltä!] &ndash; eli luvassa on sietämätöntä noloutta, joka myy platinaa koska on niin omituisen suuruudenhullua, että jää kaikkien mieleen kerrasta, ja... mitä? Mitä tämä on? Sujuvaa rytmiikkaa ja kekseliäitäkin pitkiä kappalerakenteita, ihankuivalla emotionaalisestidiscopaskallakin vetoavaasaa kamaamyytyä siellä täällä, ja siinä intiaanijutussakin on traaginen haikeutensaplatinaa. Mutta josJos joku ei ole vielä kuollut levynNemon puolessavälissä [[Burana]]n puutteessa [[Carl Orff|Orff]]-Carminaan,<!-- vitsi varastettu häpeämättömästi Tero Valkosen arvostelusta, mutta ei se nytjälkeen niin hyvä olekaan, että hei --> niin levyn loppupuolella esitettävä ''Kuolema tekee transvestiitintekotaiteilijan'' -balladi tappaa tylsyyteen ja kiusaantuneisuuteen ja aiheuttaa [[nekrofilia|nekrofiilisiä]] fantasioitaviimeistään. Levyn kappaleet käsittelevät isoja,todella vaikeitamerkityksellisiä asioita, kuten tasankointiaanien kohtaloa, ystävän [[kuolema]]a [[syöpä]]än, patologista eristäytymistä ja sitä, kun joku oli yrittänyt Tuomaksen silloista [[tyttöystävä]]ä baarissa.<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=KSV9XIp3XXg Wish I Had an Angel]<!-- Wish I Had An Angel ~ Nightwish [lyrics on screen] HD HQ --></ref> Levyllä on myös muita todella loistavia kappaleita kuten esim. antilapsellinen Nemo, joka alkaa kivalla pianopimputuksella ja jatkuu muutenkin harvinaisen paskana. Kappale oli jopa [[Tuomas III Transvestiitin]] säveltämäksi niin imelä, että koko kaveri muuttui kokonaan voiksi. Asia korjattiin viemällä tammikuussa Tuomas Lappiin erämaajärvelle, jossa Etiäisten ja Witchdrumsien avulla hänet saatiin jälleen elvytettyä jonkinlaiseksi nesteen ja kiinteän olomuodon meikatuksi välimalliksi. Kappaleessa, jossa joku toivoo, että hänellä olisi ollut enkeli, on kiva jynkkyriffi ja lettiparta-Make, jonka parta on pyhä, pääsee oikeuksiinsa.
 
Koska levynlevy sisältöoli eitäyttä paskaa eikä miellyttänyt Tarjaa ja tämä omaksui yhä enemmän diivan elkeitä (mm. hankki [[aviomies|aviomiehen]]), Meikki-Tuoppi päätti erottaa Tarjan näyttävästi välittömästi kiertueen päätyttyä ja lähettää maailmanlaajuisen törkykirjeen yhteistyösuhteen päättymisestä. Turusen erotus bändistä oli tietysti Holopaisen tapaan junailtu selän takana ja ilmoitettiin kirjeellä [[Hjallis Harkimo|Hjalliksen]] Jokerit-areenalla tapahtuneen playback-keikan jälkeen "ikäänkuin kiitoksena" menneistä vuosista. Kirjeen olivat allekirjoittaneet myös muut bändin merkittävät muusikot lettiparta-Mace, Yngwie-Emppu ja Techno-Jukkis. Julkisena [[Hikikirjasto:Häröily|häröilynä]] Meikki-Tuoppi selitti tapahtumista koko maailmalle monisivuisen törky- ja loukkauskirjeen muodossa, josta tietenkään yksikään pienintäkään sisälukutaitoa hallitseva ulkopuolinen ihminen ei voinut uskoa ymmärtävänsä, mistä asiassa on todellisuudessa kysymys. Tuoppi palkkasi tämän jälkeen kahden tuhannen miljoonan hakijan joukosta myös täysin Ö-tason ruotsalaisen karaokelaulajan, jotta hänen omat oceansynansa ja casionsa kuulostaisivat edes hetken hyvältä. Tapahtuneen jälkeen Tuopin naamassa alkoi näkyä entistä enemmän meikkiä.
 
Nykyään Tarja on naimisissa ja Tuomas sinkku.<!-- informaatio saattaa olla vanhentunutta, mutta näin ainakin oli, joten ei korjata, tai jos korjataan, sanaillaan jotenkin vitsikkäästi näin olleen, jookos? -->
 
===Dark Passion PlayGay<ref>’double-penetration purgatory’</ref>===
{{iso-q|I cannot cry ’cause the shoulder cries more<br/>I cannot die, I, the whore for the cold world<br/>(– –)<br/><br/>I'm afraid, so afraid of being raped<br/>Again and again and again<br/>I know I will die alone, but loved<br/>You live long enough to hear the sound of guns<br/>Long enough to find yourself screaming every night<br/>And if you want<br/>Live long enough to see your friends betray you<br/>Years have I been strapped unto this altar<br/>Now I only have three minutes and counting<br/>I just wish the tide would catch me first<br/>And give me a death<br/>I always longed for<br/>(– –)<br/><br/>Today, in the year of our Lord, 2005, Tuomas was called from the cares of the world.<br/>He stopped crying at the end of each beautiful day.<br/>The music he wrote had too long been without silence.<br/>He was found naked and dead with a smile in his face, a pen and 1000 pages of erased text.|Tuomas Holopainen Turusen erottamiskohun vaikutuksista itseensä 13-minuuttisessa ”The Poet and the Pendulum” -kappaleessa}}
 
Hirveän odottelun jälkeen mielipiteet muuttuivat. Ne, jotka olivat ennen fanittaneet uudeksi laulajaksi juoruttua [[fi-wikipedia:Vibeke_Stene|Vibekeä]], fanittivatkin 24. 5. 2007 alkaen Anettea. Tuomas oli varmasti käyttänyt suurta älyään jälleen kerran hyvin. Kaikki todelliset fanit joka tapauksessa keskittyivät inhoamaan uutta laulajaa ja julkaistua ”[[Eeva|Eva]]”-singleä, joka kertoi [[käärme]]iden harjoittaman [[koulukiusaus|koulukiusaamisen]] aiheuttavista pysyvistä viattomuusvaurioista tai jostain sellaisesta. Kitarasoolokin oli Empun tapaan lähes [[lol|yngwiemäisen tasokas]], mutta onneksi asia korjaantui vieläkin imelämmällä ”Amaranthilla”. Kappaleessa oli varsin [[abba]]mainen kertosäe, mikä loukkaa Abbaa syvästi. Nightwish alkoi tässä kuulostaa pelottavasti [[Within Temptation]]ilta. Spinefarm-levy-yhtiön niskaläskipromoottorit rupesivat raapimaan kerrostuneita niskaläskejään, sillä kukaan ei missään nimessä halunnut plagiaattiskandaalia ([[ks.]] [[Katra]]). Musiikkivideon juoni lainattiin [[Uniklubi]]lta. Kukaan ei kuitenkaan uskaltanut tunnustaa singleä oikeasti persoonattomaksi goottipopiksi, koska Tuomas on niin ihana kynsilakkapoju <3<3 aaawwwww <3 <3 <3
 
Loppujen lopuksi kaikki kävi kovin äkkiä. Samplet ehdittiin julkaista, albumi (2007) vuotaa nettiin, Nuclear Blast rahastaa viidellä eri versiolla kaikista kahdestatoista singlestä sekä vanhojen albumien uudelleenjulkaisuilla ja kaiken huipuksi Nightmailkin saatiin pyörimään. Levy alkoi imelällä ja kaikkea aiempaa mammuttimaisemmalla ja epätarkoituksenmukaisemmalla kappaleella ”The Poet and the Pendulum”. Kappale kertoo Pendolino-junassa väännetyistä tekoromanttisista runoista. Tuoppi harkitsi ensin Intercity-junaa, mutta Pendolino kuulosti paremmalta. Kappaleen taso kuulostaa lähinn v. 1954 restauroidulta lättähatulta. Samoin myös ”Whoever Brings the Night” kertoo paitsi siitä, että kuka tahansa voi milloin tahansa tuoda yön ja esittää siihen vielä oceaanisen toiveen kaupan päälle, myös siitä, että Meikki-Tuopille on aivan sama kuka hänen makuuhuoneeseensa tulee siitä asti kun etelän gigolo vei Tarjan. Monen fanin mieleen oli itseään toistava, upeaa rauhallista mahtipontisuutta sisältävä, nightwishmainennaitvismainen mutta lähes ainoastaan edellisten levyjen lämmittelyllä pelaava ”7 Days To The Wolves”, jonka mukaan ''[[Seiska|7 Päivää]]'' -lehti tulee syöttää susille. Fanikunnassa pidettiin hyvänä vetona myös [https://www.youtube.com/watch?v=yPQ3HVlsniM ”Bye Bye Beautifulia”], jonka aiheena on, miten [[paska]] tyyppi Tarja oli. ”7 Days to the Wolvesin” lisäksi sivustolle tuli ennakkoon myös hötöpäisentyyppinen, rasvaisen imelä ”Master Passion Greed” (aiheena yksityishenkilö Marcelo Cabuli-Turusen kusipäisyys), joka sai kaikki Uniklubin jäsenet vaihtamaan kajaalin väriä. Kappale kertoo myös Mestarin (Halla-Aho) ahneesta runkkaamisesta.
Loppujen lopuksi kaikki kävi kovin äkkiä. Samplet ehdittiin julkaista, albumi (2007) vuotaa nettiin, Nuclear Blast rahastaa viidellä eri versiolla kaikista kahdestatoista singlestä sekä vanhojen albumien uudelleenjulkaisuilla ja kaiken huipuksi Nightmailkin saatiin pyörimään.
Levy alkoi imelällä ja kaikkea aiempaa mammuttimaisemmalla ja epätarkoituksenmukaisemmalla kappaleella ”The Poet and the Pendulum”. Samoin myös ”Whoever Brings the Night” kertoo siitä, että Meikki-Tuopille on aivan sama kuka hänen makuuhuoneeseensa tulee siitä asti kun etelän gigolo vei Tarjan. Monen fanin mieleen oli itseään toistava, upeaa rauhallista mahtipontisuutta sisältävä, nightwishmainen mutta lähes ainoastaan edellisten levyjen lämmittelyllä pelaava ”7 Days To The Wolves”, jonka mukaan ''[[Seiska|7 Päivää]]'' -lehti tulee syöttää susille. Fanikunnassa pidettiin hyvänä vetona myös [https://www.youtube.com/watch?v=yPQ3HVlsniM ”Bye Bye Beautifulia”], jonka aiheena on, miten [[paska]] tyyppi Tarja oli. ”7 Days to the Wolvesin” lisäksi sivustolle tuli ennakkoon myös hötöpäisentyyppinen, rasvaisen imelä ”Master Passion Greed” (aiheena yksityishenkilö Marcelo Cabuli-Turusen kusipäisyys), joka sai kaikki Uniklubin jäsenet vaihtamaan kajaalin väriä.
 
===ImaginaerumImagaynaerum===
 
Dark Passion PlaynGayn tuottaman maailmanlaajuisen sekasorron jälkeen tapahtui maata järisyttävä ihme. Kun fanit luulivatja ennenkaikkea muut ihmiset ehtivät jo toivoa, että Nightwish oli viimeinkin kuollut, niin se palasi entistä isompana ja vittumaisempana (2011). Tällä kertaa ei tullutkaan pelkästään uutta levyä (2011), vaan kiusaksi tuli aivan liian kalliilla tehty päät räjäyttävä elokuva, jonka nimi oli törkeästi kopioitu albumilta. Mutta kun Anette rääkyi ensimmäiset sanat, niin kuuntelija vakuuttuu albumin potentiaalista. ”Scaretale” antaa kuuntelijalle lähinnä mielikuvan sirkuksesta, jossa tanssii joukko [[pelle]]jä, joilla on pesäpallomailat perseessä (bändin promokuva). Tällä kertaa levyllä esiintyi lapsikuoro, jonka Tuomas kokosi yleisöstä sieppaamistaan lapsista, jotka pakotti laulamaan keinolla tai toisella. Imagaynaerum juontaa juurensa latinankielisestä sanonnasta "kuvittele homo areenalla".
 
''ImaginaerumImagigaynaerum''-elokuvan jälkeen kukaan ei enää epäillyt Hötöpäisenmeikkistetsonin taitoja (vaikken ole ikinä koko elokuvasta kuullutkaan, näkemisestä puhumattakaan), ja näin Tuomas saattoi ryhtyä suunittelemaan seuraavaa mahtieeposta, joka tulisi räjäyttämään pankin, (ja aivan, myös kuuntelijoiden päät, kuun ja auringon.) Kun megalomaaninen ''ImaginaerumImagigaynaerum''-kiertue alkoioli ehtinyt Amerikkaan, solisti alkoi jälleen kerran riitautua <s>yhtyeen</s> Tuomas IV Suuren kanssa. Tästä suuttuneena Tuomas potki Anetten helvettiin yhtyeestä, ja hommasi kaikkien kauhuksi hollantilaisen kaksimetrisenkolmimetrisen maskuliinisen viikinkiraivottarenlotkon, jonka ääni muistuttaa tuhannen norsun yhtäaikaista raiskausta. Lattian laulutekniikkaan kuuluu piereminen ja huutaminen samaan aikaan. Fanit eivät uskaltaneet vastustaa Floor (lattia) Jansenia, sillä he pelkäsivät, että [[Odin]]mikäli taivastustavat, ehkä jopa Tuomaslattian itsepää siitätulee heitäkatosta rankaisisiläpi.
 
===Endless forms mostleast oceanic beautiful===
 
Lopulta Tuomas raotti salaperäisyyden verhoja, ja paljasti uuden levyn, jonka kansikuva muistutti ensivilkaisulta norsunpaskaa, joka on läpeensä homehtunut, mutta kun levykuvaa on tuijottanut 2 päivää, ja kuluttanut kilon hasista, alkaa kuvasta erottua sellainen eläintarha, että katsojan on pakko vetää 24 kiloa hasistaheroiinia lisää. Kun Shudder before the beautiful (Ah, 1. kerta kun Tuoppi käyttää "beautiful"-sanaa biiseissään) räjähtää soimaan, saa kuuntelija ajatuksen siitä, että tämä levy tulee olemaan Tuopin suurin teos ikinä, ellei huonosti rakennettua omakotitaloa Kiteellä lasketa. Weak fantasy kertoo Tuoppi holopaisenHolopaisen heikosta fantasiasta lattia[[Floor janseniaJansen|Lattia Jansenia]] kohtaan, jamutta siitäkappale ettäei kaikkiole johtajatmitään pitäisiverrattuna syöttääyhteen susille,Naitvissin japarhaimpaan ettäbiisiin lapsilleNymphoniac eiFantasia, enääjoka olekertoo hyviäTuopin satujavahvemmmista jäljellätunteista Tarjaa kohtaan. Sitäkin imelämpi edemaEdema ruhRuh kertoo Edeman ruhosta sekä vuorella asuvasta mustalaiskatraasta, joka seireeninä syö viattomia matkailijoita, ja sammuttaa heidän kaikki kynttilät. Endless forms most beautifulLeast Oceanic-levyn koko teema on richardRichard Dawkinsin teoria, jonka mukaan maailma ei ole jumalan vaan apinan perseestä ja lisäksi tummansininen ja täynnä koralleja. Levyn viimeinen kappale, ylikalliilla ja ylipitkäskiylipitkäksi tehty kappale, jossa pompitaan alkuposahduksesta ihmisten jätekasoihin asti. Kappaleessa esiintyy Floorin ja Marcon yhteistä karjuntaa, ja poispotkittu jukkaalkuperäisen nevalainenbasistin Sami Vänskän lisäksy yhtyeen näkyvin hahmo Jukka Nevalainen, jonka korvasi jälleenKai pitkähiuksinen miesHahto, kaijolle hahto,Naitvissin jasoitto kummaon sattumateknisesti ettätodella kaikkihaastavaa nightwishinverrattuna jäsenetesim. ovatTalviaurinkoon pitkähiuksisia,tai historian surkeimpaan mölyorkesteriin mokomatkinRotten hipitSoundiin.
===Endless forms most beautiful===
 
===Maailman kehittävimmät keskustelunaiheet ===
Lopulta Tuomas raotti salaperäisyyden verhoja, ja paljasti uuden levyn, jonka kansikuva muistutti ensivilkaisulta norsunpaskaa, joka on läpeensä homehtunut, mutta kun levykuvaa on tuijottanut 2 päivää, ja kuluttanut kilon hasista, alkaa kuvasta erottua sellainen eläintarha, että katsojan on pakko vetää 2 kiloa hasista lisää. Kun Shudder before the beautiful räjähtää soimaan, saa kuuntelija ajatuksen siitä, että tämä levy tulee olemaan Tuopin suurin teos ikinä, ellei huonosti rakennettua omakotitaloa Kiteellä lasketa. Weak fantasy kertoo Tuoppi holopaisen heikosta fantasiasta lattia jansenia kohtaan, ja siitä että kaikki johtajat pitäisi syöttää susille, ja että lapsille ei enää ole hyviä satuja jäljellä. Sitäkin imelämpi edema ruh kertoo vuorella asuvasta mustalaiskatraasta, joka seireeninä syö viattomia matkailijoita, ja sammuttaa heidän kaikki kynttilät. Endless forms most beautiful levyn koko teema on richard Dawkinsin teoria, jonka mukaan maailma ei ole jumalan vaan apinan perseestä. Levyn viimeinen kappale, ylikalliilla ja ylipitkäski tehty kappale, jossa pompitaan alkuposahduksesta ihmisten jätekasoihin asti. Kappaleessa esiintyy Floorin ja Marcon yhteistä karjuntaa, ja poispotkittu jukka nevalainen, jonka korvasi jälleen pitkähiuksinen mies, kai hahto, ja kumma sattuma että kaikki nightwishin jäsenet ovat pitkähiuksisia, mokomatkin hipit.
 
Kaikkihan me tiedämme mikä on maailman kehittävin keskustelun aihe: Onko Floor parempi kuin Tarja, onko Tarja parempi kuin Anette, onko Anette parempi kuin molemmat ja mikä on näiden keskinäinen suhde stetsoni-Tuoppiin. Entä Marco?
Myös on nykyään paljon kinaa että kuka pesee kenet Tarja, Anette vai Floor eli Lattia. Jotkut idiootit ajattelevat että transu-Lattia pesee aiemmat laulajat vaikka todellisuudessa Tarja pesee Anetten sekä Lattian, koska jotenkin ulina sopii enemmän Nightwishille. Silti Nightwishiläiset eivät pysty ottaa Tarjaa takaisin koska he puhuvat paskaa Tarjasta, kuten myös Anettesta, koska Lattia-faneille heidän äänet ei miellytä. Jokaisen Naitvis-fanin on myös syytä tiedostaa, että vaikka n. 70% maapallon pinta-alasta koostuu valtameristä ja lisäksi maapallolla on Oseaania-niminen sivistysalue, kaikki aikakaudet koostuvat ja päättyvät aina jonkinlaiseen Eraan.
 
==Katso myös==
*[[Sonata Arcticahomo]]
*[[Stratovariusmeikkaus]]
*[[Helloweentekotaiteellisuus]]
*[[heviksi naamioitu pop]]
*[[spandex]]
*[[SETA]]
*[[liukastusvoide]]
*[[teennäisyys]]
*[[piereskelevät hollantilaiset lotkot]]
*[[markkinataloudellisesti viisas bändin johtaja, joka ottaa 20 kertaa edellistä huonomman laulajan bändiin]]
*[[stetsoni]]
*[[kiinalainen kissahymy]]
*[[vaipat]]
*[[teinien julkiset jättökirjeet Jokerit-areenalla]]
 
==Aiheesta muualla==
 
{{Muusikot}}
[[Luokka:Täysin turhattekotaiteellisista ja tylsät hevi/metallipop-bändeistä kertovat sivut]]
[[cs:Nightwish]]
[[da:Nightwish]]
12

muokkausta