Ero sivun ”Päivän Byrokraatti” versioiden välillä

3 260 merkkiä lisätty ,  26. heinäkuuta 2021
p
 
Kirjoitusten tyyli on kaikkien itseään uskomattoman kyvykkäiksi ja nokkeliksi kuvittelevien tappavan tylsien keski-ikäisten suomalaisten toimihenkilöiden ja dippainssien jokseenkin identtisesti harjoittamaa "brittiläisen kuivaa" ja idioottimaista [[Jussi Halla-aho|Halla-aho]]–[[Sanna Ukkola|sannaukkola]]-muhjua, jossa keskeisenä käyttövoimana ovat älyllinen laiskuus ja vahva emotionaalinen kokeminen. PB:n sanasto on usein silkkaa [[Hommafoorumi]]a kouristuksenomaisesti toistuvine ''hyvesignalointeineen'' ja ''kehitysmaalaisineen''; myös kulttuurisota-asetelma kaikkialla mellakoivaa ISIS-vihervasemmisto-kommunismi-antifaa vastaan on puhdasta kämyhuurua, joskin PB:llä yleensä ovat yhdyssanat jotakuinkin hallussa. Suuruudenhullu ja äärimmäisen teennäinen caesariaaninen itseen viittaaminen kolmannessa persoonassa on sangen ilmeinen muistuma [[Ruukinmatruuna]]sta, ja sekava epäargumentaatio taas on perimää Suomen jokaisen paikallislehden yleisönosastolla riehuvilta taulapäiltä.
 
Sanoja ''[[kommunismi]]'' ja ''[[sosialismi]]'' PB käyttää useammin kuin kukaan Suomessa [[SKP]]:n ulkopuolella vaivaamatta päätään niiden merkityksellä tai määritelmillä. Tyypillisesti kommunismia on aivan kaikki, mistä tulee paha mieli, ja usein myös PB:n omien näennäisten erehdysten, möhläysten ja valheiden todelliseksi syyksi paljastuu vihamielisten kommunistisosialistien agitaatio. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, sillä PB on sensaatiomaisissa etymologisissa knoppitutkimuksissaan paljastanut kauan vaietun salaisuuden, että ''[[sosialidemokratia]]'' juontuu sanasta ''sosialismi''!<ref>"Päivän knoppi: miksi sosialidemokratia kirjoitetaan yhdellä a:lla? Siksi, että johdoksen kantasana ei ole sosiaalinen, vaan sosialismi.<br/>No joke. Kannattaa pitää mielessä." [https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1317003115929964545 Päivän Byrokraatti Twitterissä] 16.10.2020.</ref> Sana ''[[oikeisto]]'' taas tulee PB:n mukaan "oikeassaolosta", minkä vuoksi [[Ranska]]n [[kuningas]] yhä nykyäänkin saapuu kansalliskokouksen avajaisistuntoon oikeanpuoleisesta ovesta.<ref>[https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1245617107003256832 Päivän Byrokraatti Twitterissä] 2.4.2020.</ref> Suomea hallitsevat sosialistit haluavat hävittää kaiken ja viedä roposet itkevän <small>arjalaisen</small> tytöntyllerön säästöpossusta voidakseen tuhota Suomen tulevaisuuden kirjastoilla, neuvoloilla, maksuttomilla poliorokotuksilla ja muulla stalinistis-marxistisella törsäyksellä.
 
Päivän Byrokraatin merkittävimmät konstit taistella konkreettisesti sosialistista neuvostomiehitystä vastaan ovat Keijo Kaarisateen freesin ''huumorin'' apinointi, someseuraajistonsa mölysammakkolauman säännöllinen usuttaminen jonkun satunnaisen henkilön, yrityksen tai instituution kimppuun ja SM-tason uhriutuminen. Ministerien ylioppilasarvosanojen vertailu/kauhistelu on osa PB:n arvokasta kontribuutiota yhteiskunnalliseen keskusteluun. Esimerkiksi [[Sanna Marin]] <small>[pahan silmän karkotus]</small> kirjoitti ''LYHYESTÄ'' matematiikasta ''VAIN'' [[C]]:n! Mitä jos [[Vladimir Putin|Putin]] käskee Sannaa ratkaisemaan toisen asteen yhtälön? Mitä jos [[Angela Merkel|Merkel]] kysyy Sannalta, mikä on pyörähdysparaboloidi?
 
==Kannanottoja==
{{quote3|Neljännes [Ruotsin] väestöstä kehitysmaataustaisia. Eihän se lähtömaan kulttuuri voi olla vaikuttamatta.|Päivän Hommabyrokraatti (neuvostotasavaltataustainen propagandafirma) 25.3.2020.}}<ref>[https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1242682081844617216 Päivän Byrokraatti Twitterissä] 25.3.2020. Kehitysmaalaisuus on ilmeisesti oma kulttuurinsa, josta koko kehitysmaastatus aiheutuu. Lisäkommenteissa runsaasti hommatriangulaatiota sen osoittamiseksi, että rasismiahan tämä ei ole, pikemminkin päinvastoin.</ref>
Päivän Byrokraatti vastustaa Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta, koska joukkue vastustaa rasismia eli on marxistinen. PB:n mukaan maajoukkueen kapteeni "petti suomalaiset" sanoessaan, että rasismi on huono asia. PB ilmaisi siksi kannatuksensa Irlannin tasavallan maajoukkueelle, joka on tehnyt aivan samat asiat.<ref>[https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1302513718689923072 Päivän Byrokraatti Twitterissä] 6.9.2020.</ref>
 
==Liite: Tyylinäyte==