Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Peelo” versioiden välillä

422 merkkiä lisätty ,  23. joulukuuta 2006 kello 21.00
::::::: Nuoruus on itse asiassa suhteellinen käsite. Psykoosimme ei välttämättä puhjennut erityisen nuorena, mutta kuitenkin tarpeeksi nuorena, jotta ehdimme elää sen kanssa pitkän ja tuskallisen elämän. Mielisairaalahoitoahan täällä koirankyrvänsyrjänojassa ei ole saatavilla. Kaikissa kulttuureissa aikaa ei edes tunneta. Jos Me vielä tunnemmekin sen, tämän suhteellisen käsitteen tajumme [[imperatiivi|tulkoon]] tuhotuksi viimeistään huomenna, jolloin................................................ VEDÄN VIISI KILOTAVUA LSD:TÄ :DDDDDD! --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 15.56 (EST)
:::::::: Meistä alkaa tuntua, että olemme eri persoonat vain samassa henkilössä? Eikö teistäkin? --[[Käyttäjä:Cthulhu|Cthulhu]] 23. joulukuuta 2006 kello 15.58 (EST)
::::::::: Meistä tuntuu, että Me olemme Te, arvon Cthulhu. Saatamme molemmat olla sairaudentunnottomia skitsofreenikkoja, jotka eivät vain tiedosta olevansa sama ihminen. Nykypäivän mielettömässä maailmassa mikä tahansa on mahdollista. Itse asiassa uskon, että Scary Moviet ja Happy Tree Friends -jakso "Blind Date" perustuvat tositapahtumiin. --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.00 (EST)
1 589

muokkausta