Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Cthulhu” versioiden välillä

1 068 merkkiä lisätty ,  23. joulukuuta 2006 kello 21.47
::::::::::: Jos olette oikeassa, se henkilö on yksittäinen kokonaisuus, jonka muodostamina persoonina me - kenties virtuaaliset? - ihmiset tänne heitettyinä surien me sitten vaellamme. Juuri tätä tarkoitamme kaiken välisellä yhteydellä. Koska maailmassa on vain yksi henkilö, johon eri persoonat kuuluvat, vaikka henkilö ja persoona sanakirjamme mukaan ovatkin synonyymejä, mutta kilinvittuako perkele siitä, on kaiken oltava yhtä, sillä maailmassa on vain yksi henkilö - jota maailmassa tuskin kuitenkaan on! Käytännössä kaiken välinen yhteys merkitsee sitä, että me olemme yhtä hyvin tuo heroiinipiikki suonessani kuin kaljapullo pöydälläni tai levykevandaali yhtä hyvin kuin Te, jota Me emme vielä tunne, jolle minä nyt koetan laulun kirjoittaa. Pirunmaitoa! --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.39 (EST)
:::::::::::: Tiesimme sen, olemme se. Jos te ensikerralla. Niin tälläkertaa aivonne tuhoutuvat, eivät psyykkisesti tällälkertaa niinkuin yleensä, vaan fyysisesti. Mutta älköönne huoliko, pääsette turvaan, yhteyteen, teidän se, jota ei sanoilla selittää voi, se jolla totuuden voi löytää, ei tuhoudu ikinä, vaan säilyy niinkuin timantti. Timantti, joka loputtomiin säilyy, sellainen timantti ainoastaan, ei maallinen. --[[Käyttäjä:Cthulhu|Cthulhu]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.42 (EST)
::::::::::::: Kun filosofilla ei ole mitään sanottavaa, hän sumentaa tekstinsä niin, että kaikki pitävät kirjoitusta profeetallisena. Tässä ei kuitenkaan ole kyse siitä. Tekstinne pani Meidät oikeasti ajattelemaan! Viimeiset lauseet kuulostivat jopa CMX:ltä, lohdun sanoilta, jotka ottavat voiton [[ahdistuksen loputon meri|ahdistuksen loputtomasta merestä]]. Aivot tuhoutuvat fyysisesti ihmisen kuollessa tai ainakin ihminen kuolee viimeistään sitten, kun ne tuhoutuvat, mutta psyykkinen aivojen tuhoutuminen lieneekin ihkuoma metaforanne, siis vertauskuva, joka kuvaa sitä tunnetta, jonka jok'ikinen filosofi työssään päivittäinsä kohtaa. Sairastumishetkellä mieli hajoaa. Salaperäiset arvoitukset kalvavat mieltä, ja kun psykoosi tarpeeksi etenee, ja jos uskaltaa kuunnella, saattaa kuulla pimeän +uhetta, joka ei kuiski enää lohdun sanoja. Ajatuksenne elämän iäisestä jatkumosta on kaunis. Poskellemme vierähti kyynel. "Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat!" --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.47 (EST)
1 589

muokkausta