Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Cthulhu” versioiden välillä

1 344 merkkiä lisätty ,  23. joulukuuta 2006 kello 21.55
ei muokkausyhteenvetoa
::::::::::::: Kun filosofilla ei ole mitään sanottavaa, hän sumentaa tekstinsä niin, että kaikki pitävät kirjoitusta profeetallisena. Tässä ei kuitenkaan ole kyse siitä. Tekstinne pani Meidät oikeasti ajattelemaan! Viimeiset lauseet kuulostivat jopa CMX:ltä, lohdun sanoilta, jotka ottavat voiton [[ahdistuksen loputon meri|ahdistuksen loputtomasta merestä]]. Aivot tuhoutuvat fyysisesti ihmisen kuollessa tai ainakin ihminen kuolee viimeistään sitten, kun ne tuhoutuvat, mutta psyykkinen aivojen tuhoutuminen lieneekin ihkuoma metaforanne, siis vertauskuva, joka kuvaa sitä tunnetta, jonka jok'ikinen filosofi työssään päivittäinsä kohtaa. Sairastumishetkellä mieli hajoaa. Salaperäiset arvoitukset kalvavat mieltä, ja kun psykoosi tarpeeksi etenee, ja jos uskaltaa kuunnella, saattaa kuulla pimeän +uhetta, joka ei kuiski enää lohdun sanoja. Ajatuksenne elämän iäisestä jatkumosta on kaunis. Poskellemme vierähti kyynel. "Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat!" --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.47 (EST)
:::::::::::::: Kiitämme, tämä persoona henkilössänne antaa teidän nyt levätä, ja toivomme, että hyvillä mielin. Jos kuitenkin olette amfetamiineissanne vieläkin hyperinä vedätte, niin toivotamme hyvää joulua, näin tunnelmaa lievittämään meidän syvällisten keskuteluimme keskelle. Tämän persoonan iloiseksi tuleminen muuttaa aivoiemme ajatusta, ja purkaa mielihyväkeskukseta teillekkin hyvän mielen :) --[[Käyttäjä:Cthulhu|Cthulhu]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.51 (EST)
:::::::::::::::: Mekin menemme ihan juuri nukkumaan päämme selväksi. Vielä tahdomme tiedoksenne tuoda sen, että ahdistuksen loputon meri on vaikea käsittää. Oletteko kokenut sen? Ahdistuksen loputtomaan mereen ei ole saatavilla lohtua, ja kun ahdistuksen loputtoman meren (kutsuttakoon tästedes ALM:ksi) kirous raukeaa eli joku sytyttää ALM:ään lohdun kynttilän, totuus tai oletettu totuus (mistäs sitä tietää) muuttuu vieläkin ahdistavammaksi, peräti ylitse pääsemättömäksi, jolloin ihmisen henkiset voimavarat ylittyvät ja syntyy psykoosi, mielen sairaus. Kun ALM-kirous on rauennut, totuus siis muuttuu entistä ahdistavammaksi (johtuu siitä, että vasta silloin totuuden voi nähdä oikeassa valossaan, totuus on harvoin toivottu), mutta lohtu onkin siinä, että jostain ikkunan päästä kajastaa ehkä valkeaa. ALM ei ole mahdoton saavuttaa, sen raukeaminen vielä vähemmän mahdoton, mutta se, miten ALM:stä saati sen raukeamisesta selviää, on vielä vaikeampaa. Toisaalta ALM:n raukeaminen luo tietyn perusturvallisuuden tunteen (vaikkakin ahdistaa enemmän), koska silloin jokin ylempi voima tuo kaiken synkeyden keskelle lohdun sanat. Aamen, ja hyvää jouluaattoa, joka muuten alkaa minuutin päästä, jolloin se ei kuitenkaan ala. --[[Käyttäjä:Peelo|Peelo]] 23. joulukuuta 2006 kello 16.55 (EST)
1 589

muokkausta