Ero sivun ”Monopoli” versioiden välillä

524 merkkiä poistettu ,  27. joulukuuta 2006 kello 12.06
p
Käyttäjän 88.112.220.49 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän NPOV tekemään versioon.
p (Käyttäjän 88.112.220.49 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän NPOV tekemään versioon.)
Monopoli määritellään useimmiten markkinoiden kautta: esimerkiksi tietyn maan markkinoilla jollakin myyjällä on monopoli, jos myyjä on maan ainoa myyjä, tai kyläkaupalla voi olla kylän kaupan monopoli, mutta ei koko kunnan kaupan monopolia. Toisaalta jollakin yrityksellä saattaa olla monopoli tietyn hyödykkeen tuottamisessa, mutta jos tarjolla on läheisiä substituutteja, yrityksellä ei ole välttämättä monopoli[[voima]]a.
 
Laittoman monopolin harrastamisesta kiinnijäänyt joutuu vankilaan, suoraan vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta.
Laittoman monopolin harrastamisesta kiinnijäänyt joutuu vankilaan, suoraan vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta. Vuonna 2005 järjestettiin myös monopolin mm-kilpailut, johon monet harjoittelivat nopanheittoa. Kuitenkaan monet jostain syystä eivät tulleet tekosyynä ranteen kipeyteminen. Kun kisat viimein järjestettiin FBI hyökkäsi saliin jossa käytettiin tätä huumetta, helikopterit laskeutuivat suoraan katon läpi ja kommandot hyökkäsivät saliin, kaikki käyttäjät pidätettiin ja vietiin suoraan huumeista vieroitus keskukseen ja siitä heti vankilaan jossa he huomasivat että monet poliisit käyttivät monopolia.
 
 
==Katso myös==
häivyttäjät
17 148

muokkausta