Troijalainen

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli troijalaisesta.
"Troijalainen" pakkauksessa. Mielikuvissa urheat sotilaalliset taistelijat. Tämä mielikuva kuitenkin salakuljettaa ajatusta säiliöstä joka murtuu auki ja jonka sisältä vapautuu suunnaton parvi tuhoisia kiusankappaleita. Tämä miellyttää lähinnä vauvakuumeesta kärsiviä.

Troijan hevonen (lyhyesti Troijalainen) on tietokonetekniikkaa harrastaviien nörttien nimitys tilanteelle jossa viaton seksi muuttuu sodankäynniksi. Toimivaksi naamioitu kondomi voi tosiasiassa olla täynnä reikiä jonka seurauksena sukupuolitaudit ja raskaus käynnistyvät. Nämä koetaan haittaohjelmiksi jotka pyritään siivoamaan, hallitsemaan ja ennaltaehkäisemään.

Tavallisesti troijalainen on avuksi mutta samalla käynnistää viruksen ja tuhoja. Ikäviin seurauksiin voidaan laskea myös se, että troijalainen aukaisee hienovaraisesti takaportin ja näin tekee tietoteknisestä seksinharrastajasta haavoittuvan. Toki seksin varjolla voidaan myös tehdä tiedonhakua, tietojen tuhoamista ja lompakon tyhjentämistä.

Paras tapa torjua troijalaisia on selibaatti. Moni kuitenkin lähinnä välttää seksiä sellaisten henkilöiden kanssa joiden taustaa ja alkuperää ei tunne. Ohjeen noudattaminen on kuitenkin monesti vaikeaa, sillä se vaatii varovaisuutta ja mielenmalttia. Nörteillä on kuitenkin onneksi luontaisia, hyvinkin tehokkaita, suojamenetelmiä tämän uhan varalle.

Katso myösMuokkaa