Valelääkäri

Stop hand.png Valelääkäri on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.

”Päivää, olen valehenkilö ja haen tätä valelääkärin paikkaa Karkkilan terveyskeskuksessa. Kokemusta on ennestään valepoliisina”

~Valelääkäri Karkkilan terveyskeskuksessa[1]
Eräs viime aikojen pahimpia valelääkäreitä, Jorma Mengele

Valelääkäri on henkilö, joka toimii terveyskeskuksessa lääkärin virassa olematta oikea lääkäri. Jos satut menemään tällaisen henkilön vastaanotolle, saat todennäköisesti vaivaasi valereseptin, jonka avulla saat lumelääkkeitä. Karkkilan kunta on kuuluisa valelääkäreistään. Suositeltavaa on hakeutua erityisesti putkimiestaustan omaavien valelääkärien vastaanotolle. Kurkkukipuusi määrätään tälloin kodin putkimiestä. Jos valelääkäri sattuukin olemaan todellisuudessa opettaja, hoidoksi saatetaan määrätä nurkassa seisomista. Valelääkäri on todennäköisesti mielisairaalapotilas, mikäli hän pukeutuu valkoisen lääkärintakin sijaan pakkopaitaan. Valelääkärin voit tunnistaa myös siitä, että hänen rinnassaan olevassa nimikyltissä lukee "Valelääkäri". Lisäksi hänen määräämänsä lääkkeet ovat ainakin Karkkilan terveyskeskuksessa olleet joko viagraa tai kalkkitabletteja.

Valelääkäri eli kaikkonen on saattanut esiintyä myös valepolisiina, jolloin hän on ilman poliisinvaltaa tarkistanut luvatta tiketit ja passit. Valelääkäri käyttää oikeudessa peruukkia ja silmälaseja ja muistuttaa muuatta Martti Servoa. Valelääkäri saa useimmiten parempaa palkkaa kuin oikea lääkäri. Lisäksi hän on useimpien potilaiden mielestä luotettavampi ja mukavampi kuin oikea lääkäri. Karkkilan kunnan terveyskeskuksessa aiotaankin siirtyä kokonaan valelääkäreiden käyttöön aivan lähiaikoina.

Valelääkärin luontevin asiakas on luulosairas.

ViitteetMuokkaa

  1. Tämänkin sitaatin teidän iloksenne loi valekäyttäjä


  Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.