Hyvin muodostunut moottorivene, jolla moni ratsastaa.

Vene on kellumiseen tarkoitetun laudan kehittyneempi versio. Ennen kuin voit hankkia veneen, sinulla täytyy olla Elven Woodmill ja Altar of Satanists. Veneen voi päivittää laudasta lisäämällä siihen purjeen, moottorin tai airot. Venettä voivat hyödyttää ainoastaan kalastajat tai merimiehet. Kaikki muut teloitetaan kiveksistä kattoon -menetelmällä. Vastaavasti veneen voi päivittää laivaksi siirtämällä sen Thaimaan lipun alle ja hankkiutumalla riitoihin Merimiesunionin kanssa.

HistoriaMuokkaa

Veneen keksivät muinaiset egyptiläiset. Aluksi tarkoituksena oli rakentaa kusikouru, mutta kuningas Tutin huonon tähtäyksen seurauksena huomattiin, että vene kelluu. Babylonialaiset veivät ideaa pidemmälle lisäämällä veneeseen pohjan, joka esti seilaajan tippumisen veteen. Pitkään aikaan veneet olivat pieniä ja piskuisia, kunnes kreikkalaiset keksivät, että isokin puu kelluu, kiitos Arkhimedeen. Kun hän niin sanoo niin se puu myös kelluu. Myöhemmin roomalaiset ja viikingit käyttivät samaa metodia laivojen rakentamiseen. Uuden edistysaskeleen ottivat brittiläiset sotilaat. He keksivät, että puu ei ole ainoa kelluva materiaali. Ensimmäiset ei-puiset laivat upposivat kuin teräs, kunnes veneitä alettiin valmistaa siitä.

KäyttötarkoitusMuokkaa

Veneitä käyttävät ainoastaan kalastajat ja merimiehet. Kalastajat käyttävät sitä mennäkseen kalojen lähelle ja merimiehet tekosyynä homoiluun. Satunnaisesti myös meripartiolaiset käyttävät venettä oleskelutilana.

Veneitä voivat käyttää poikkeuksellisesti amatöörit hukkumiseen, etenkin kevytrakenteisia lasikuituveneitä, jotka ovat oivia kapineita kiikkeryytensä ansiosta "suunnittelemattomaan" itsemurhaan. Virtaavat paikat, 5 promillea ja kusihätä takaavat varman tuloksen.

Erilaisia veneitäMuokkaa

Erilaisia veneitä on montaa eri sorttia. Tässä muutama esimerkki: moottorivene, purjevene, soutuvene, nakkivene, sukellusvene, jäätelövene, jahti, laiva, iso vene, keskikokoinen vene, pieni vene ja vene, kirkkovene, torpedovene, upotettu vene, räjäytetty vene, Ruåtsalainen ahkiå, yellow submarine.

 
Veneistä löytyy myös airot