Vesa Keskinen

Stones 01.svg
Tämä artikkeli käsittelee aihetta, joka kiinnostaa kiviäkin!
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Vesa Keskinen.
Turistinähtävyys Vesa Keskinen, mies, jolla on "Juopon Tuuri".
Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...

Ve(s)sa Soppamies Keski(sormi)sen suurin saavutus on luoda ei mistään ei mitään ja muuttaa se rahaksi. Mainari Vesa Keskinen on tosiasiassa Töysän palokunnan letkumestari, mutta tätä tietoa Keskinen itse katsoo aiheelliseksi varjella viimeiseen hengenvetoon asti. Hänet on bongattu myös pätkätöissä, kiertävän puolalaisen sirkuksen pellenä. Vesa Keskinen asuu pohjalaistyylisessä palatsissa keskellä Tuurin Gold Hilliä ja haukankatseellaan varjelee vuoriteollisuuttaan siinä missä tasavallan presidentti yhteisvastuukeräystä. Raittiina rettelöitsijänä Keskinen on kerännyt keltaisen lehdistön huomion itseensä erilaisilla tempauksillaan milloin missäkin. Nuorten naisten kanssa vehtaaminen on Keskisellekin ehdoton miehen ja egon ja vehkeen mitta.

KultasormiMuokkaa

Vesa Keskinen on julistanut kyläkaivoksensa valtauksen vaiheet maailmalle niin näkyvästi ja useilla foorumeilla, ettei niitä tässä ole tarpeen enää kerrata. Joka tapauksessa Vesa Keskinen suolasi Tuurin kyläkaivoksen vahvalla paukkulatingilla ja ryntäys alueelle on jatkunut aina 1970-luvun loppupuolelta lähtien. Lievän ehtymisen merkkejä on ollut tosin aivan viime aikoina havaittavissa mm. Tampereelle rakennetun Idioottiparkin sekä muiden vastaavien turhauttavien ostoshelvettien myötä. Etevänä letkuheiluttajana Keskinen ei tästä ole ollut moksiskaan, vaan julistaa uusien löydösten olevan hyödynnettävissä vielä lähiaikoina, ja näin asuntoautojen loputon jyry kaikaa lakeuksien halki niiden suunnatessa kohti Tuurin El Doradoa.

KulurakenneMuokkaa

 
Keskisen louhos keskellä Tuurin kylää. Esiintymä on osoittautunut raharikkaaksi, joskin nykyisellään sen löytämiseksi Vesan on kaivautettava yhä syvemmältä.

Keskisen löydökset ovat vähitellen vajonneet yhä syvempiin kerroksiin ja niiden hyödyntäminen täysimittaisesti on käynyt aina vaikeammaksi ja kalliimmaksi. Uusia porauksia Tuurin peruskallioon tehdään kiihtyvällä tahdilla ja rikastamot käyvät ylikierroksilla jalostaessaan raaka-aineita rahastettaviin muotoihin. Raaka-aineiden runsaudenpula on aiheuttanut sekä hintojen korotuksia että hintojen alennuksia kuten myös luottotappioita, jotka ovat vetäneet vuosituloksen miinukselle. Korotukset ikävä kyllä ovat kohdistuneet niihin hyödykkeisiin, joiden pitäisi olla halvempia ja alennukset taas niihin, joita muualtakin ja useimmiten varsin kaukana Tuurista saa aivan yhtä halvalla – ellei halvemmallakin. Keskisen väite siitä, että ”sieltä ostetaan mistä halvemmalla saadaan – siis Keskiseltä”, ei siten lähestulkoonkaan aina pidä paikkaansa.

Nähtävyys?Muokkaa

Vesa Keskinen on turistinähtävyys. Mikäli hänet bongataan Tuurin avolouhoksella, se aiheuttaa varsinkin naisten keskuudessa ihastuneita huokauksia ja tuhmia ajatuksia. Vesa itse tykkää nuorista tytöistä ja hän viekin heitä aika-ajoin lastenkutsuille linnaansa ostoslouhoksensa keskelle. Tämä tuo osaltaan kaivattua julkisuutta, jotta Tuurissa olisi mahdollisuus porautua entistä syvemmälle.

Katso myösMuokkaa

[1]