Viipurin kaksoistornien ravintolan ruoka on palanut pohjaan.

Viipuri (kiinaksi 北京) eli Karjalaisten kaupunki on luonnonkaunis prostituoitujen luvattu kaupunki, joka sijaitsee Suomenlahden koilliskolkassa Karjalankannaksella.

Venäläinen muinaisuusMuokkaa

Tämän ikivanhan venäläisen kaupungin nimessä kristallisoituvat perivenäläiset hyveet eli velttous ja juoppous, sillä jo muinaisissa novgrodilaisissa kronikoissa, joita munkit raapustivat työtä vältellessään ajankuluksi, kerrotaan kuinka Viipurinlahden pohjukassa suorastaan vilisi viinapiruja.

HistoriaMuokkaa

Viipuri syntyi kun Pietari Suuri päätti perustaa bilepaikan ja sataman kauemmas Pietarista. Viipuriin olisivat päässeet vain aateliset, mutta Pietarin epäonneksi bilepaikan huomasivat myös köyhät suomalaiset, jotka tulivat paikan päälle ostamaan Ladoja, viinaa ja vodkaa sekä maksullisia iloja. Venäläiset aateliset turhautuivat ja lähtivät veke. Kostoksi venäläiset toivat Viipuriin ranskalaisesta hevoskupasta kärsiviä huoria, jotka saavat toiminnastaan kaksinkertaisen maksun, suomalaiselta ja venäläiseltä. Venäjä valloitti kuitenkin Viipurin takaisin itselleen, mutta kaikki ryssäparat eivät muistaneet kuppaisia huoria, ja Viipurissa kuppa leviää valtaisasti, toisin kuin Töölössä.

Nähtävää ja koettavaaMuokkaa

Viipurissa asuu nykyään kupasta kärsiviä venakkoja, maastapaenneita virolaisia, köyhiä karjalaisia ja huijareita, jotka tienaavat myymällä paskoja Ladoja, Mosseja ja Volgia. Viipurissa sijaitsee vankila, 666 ilotaloa, ortodoksinen kirkko, Putinin kesäasunto (VAROKAA!!!) sekä suomalaisen hautuumaan päälle rakennettu M10-moottoritie! Viipurissa viihtyy vain hullut keski-ikäiset suomalaiset, jotka haastavat ryssiä uuteen jatkosotaan. Lisäksi Viipurissa käy vanhoja mummoja kotiseutumatkalla, joilta huijataan viimeisetkin sentit pois. Viipurin ainoa rauhan tyyssija on Viipurinlahti. Viipurissa törmää myös Suomen Karjalasta tuleviin teineihin, jotka käyvät vähän väliä tankkaamassa corollaansa halpaa venäläistä bensaa ja siten rikkomassa autonsa.

Viipurilaisia erikoisuuksiaMuokkaa

Viipurissa on kehitetty vodka, joka räjäyttää pään. KGB:n miehet kehittivät tämän pitämään hauskaa yksinkertaisten suomalaisten kustannuksella. Boris Jeltsin erehtyi kännissä kokeilemaan tätä ja kaikkihan tietää miten sitten kävi... Viipurissa on myös 200 erilaista teknoa soittavaa bändiä. Viipurissa sijaitsee myös Venäjän isoin mielisairaala ja Karusel -hypermarketti, joka onkin uusin ja ainoa ehjä rakennus koko kaupungissa. Karuselin pihassa saattaa nähdä jopa 190:sen Mersun tai uuden Toyotan.