Joskus Voodoo-harrastajaa on vaikeaa erottaa zombistaan.

Voodoo on afrikkalais-karibialainen hippiuskonto. Kerettiläistä noituutta, jonka tarkoituksena on tuottaa mielipuolille hedonistista mielihyvää, jonka he saavuttavat polttamalla pilveä ja tökkimällä asiaankuuluvia voodoo-nukkeja neuloilla, huumepiikeillä ja muilla terävillä esineillä, muun muassa voodoo-tikuilla. Kyseiseen uskontoon kuuluu myös kerran vuodessa järjestettävät Voodoo-seremoniat, joissa hipit kokoontuvat nuotion ympärille tanssimaan, ryyppäämään ja harjoittamaan kannibalismia. Vuohet ja apinat ovat voodoo-seremonioissa keskeisessä osassa. Seremonian lopuksi kylänvanhin raiskaa kyläläisten vuohia, jonka uskotaan tuottavan hyvää satoa tulevalle vuodelle.

Voodoo-seremoniatMuokkaa

Seremonioita vietetään usein tiistai- ja lauantai-iltaisin, (ei siis Perjantaisin, koska kaikki ovat silloin ryyppäämässä), jolloin ihmiset kokoontuvat yhdessä pyhäkköön tanssimaan nuotion ympärillä rumpusoiton tahtiin. Rituaalissa yritetään päästä transsin kaltaiseen tilaan, jossa nähdään hallusinaatioita ja tunnetaan suurta hyvän olon tunnetta.

Voodoo sanastoaMuokkaa

Voodoo-pappi on mukava mies, joka tarjoaa jokaiselle kyläläiselle ilmaista marihuanaa, ja kulkee oikean käden tietä mutta voi valita myös vasemman käden tien joka on käytännössä sama asia, mutta riippuu siitä, kummalla kädellä pappi tykkää enemmän masturboida.

Zombit Voodoo-Pappi voi muuttaa ihmisen zombiksi, jos ihminen on tarpeeksi syntinen. Syntinen voi kuitenkin ostaa aneita, joiden maksuvälineenä toimivat parhaiten Visa, Mastercard ja ilmainen vodka. Myös uhraamalla voi saada syntinsä anteeksi.


  Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.