Weeaboot ovat usein öhh.. viehättäviä otuksia...

”日本国にっぽんこにほんこくの島々を領土とする国家である”

~Weeaboiden yleinen tervehdys

Weeaboo (tai wapanese) on henkilö, jolla on pakkomielle kerätä itselleen huomiota Japanilaisen kulttuurin ja viihteen fanittamisella. He käyttävät paljon yksinkertaisia, vinosilmäpiirretyistä poimimiaan japanilaisia sanoja, mutta antavat itsestään varsin sivistymättömän kuvan lausumalla ne karkeasti väärin. Ei ole lainkaan harvinaista tavata autenttisilla japanin kielen taidoillaan leveilevän conivalaan venyttävän "desu~":n lausuttaessa normaalisti olemassaolematonta u-vokaalia ilmestyskirjamaisiin mittasuhteisiin.

Näitä erikoisia olentoja vierailee jatkuvasti internet-foorumien /a/-osiossa keskustelemassa Nurutu-hiekkaninjoista, citymarkettien sarjakuvaosastoilla kritisoimassa mangavalikoimia sekä tietenkin kaikissa animetapahtumissa saatanallisiin "cospray"-seksiasuihin pukeutuneina.

Weeaboot ovat kaikista animeen liitettävistä stereotyyppisistä ryhmistä vittumaisimpia. Otakut viettävät suurimman osan ajastaan sisätiloissa, hikkyistä nyt puhumattakaan. Profiloituneet "jokin"-homot taas vaikuttavat lähinnä internetissä ja heilläkin on liian kiire katsoa niitä piirrettyjä niistä kaduilla huutelemisen sijasta.

Strangely arousing dolljoints.jpg

Muiden ryhmien keskittyessä ihan oikeasti niiden piirrettyjen ja sarjakuvien läpikäymiseen, nukkejen palloniveliin (AHN!) tai bonsai-puiden trimmaamiseen weeaboot puolestaan haluavat huomiota, jonka saamisen välineenä em. harrasteet toimivat. Lyhykäisesti ilmaistuna weeaboot ottavat viihteenmuodon tai harrasteen, ja yrittävät vakuutella itselleen ja muille sen olevan heidän jonkin sorttinen "elämätapansa" (vrt. Furry).

Huomattavaa on, että huonon maineensa takia weeaboot ovat kuin hipsterit; joka ikinen näistäkin pelleistä väittää, ettei ole weeaboo.

Weeaboomonstereita Suomessa

Pissiksen näkökulma Weeaboista

Niis on niiQ lähinnä ärsyttävää on se, ettei ne ei tajua, että kaikki ei ole niiden kavereit, ;oo Ne luulee olevansa niin ihQQQ:i mut ei oo tod, ja ne liikkuu asenteella mä vittu hakkaan kaikki.

Nojoo, s11s lähestulkoon näin.

Varoituksen sananen!

Weeaboot voivat käyttäytyä ihmisten ilmoilla todella oudosti. Suurin osa heistä kuitenkin ovat hyvätapaisia nuoria, jotka juovat siististi teetä ja hymyilevät puhutellessaan muita. Kuten muutkin ihmiset, weeabootkin voivat olla äreitä silloin tällöin, mutta yleensä he ovat suvaitsevaisia ja kilttejä ihmisiä, mutta oman terveyden takia, heidät pitää kiertää kaukaa.