Ympärileikkaus

AAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGUUUUUUUURRRRRRGGGGGGHHHHAAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHH!

~Mies ympärileikkauksen aikana
Miesten sukuelinten leikkely uskonnollista syistä. Tätä ei jostain syystä yleensä tehdä naisen seksuaalisen kiihottumisen lisäämiseksi tai miehen seksuaalisen vallankäytön vähentämiseksi..

Ympärileikkaus (lat. superctisio) on toimenpide, jossa ihmisen, yleensä pikkulapsen, sukuelimet silvotaan aiheuttaen hänelle pysyvä, tuskallinen ruumiinvamma kuitenkaan varsinaisesti kastroimatta häntä. Ympärileikkaus liittyy kiinteänä osana moniin rauhan uskontoihin, joskaan kristinuskon piirissä ei ympärileikkausta harrasteta.

Ympärileikkauksen perinne alkoi jo paratiisissa, jossa Eeva tykkäsi kovasti syödä sieniä. Itse asiassa hän tykkäsi sienistä niin paljon, että hän leikkasi Aatamin peniksestä sienen muotoisen. Aatami ei ollut asiasta kovin huvittunut, ja tämän jälkeen Eeva alkoi syödä omenoita.

Miesten ympärileikkausMuokkaa

Miesten ympärileikkauksessa miehen veitikasta poistetaan esinahka (preputium), eli peniksen terskaa suojaava ihopoimu, joka erittää siihen sitä suojelevaa smegmaa. Tämä tarkoittaa, että miehen[1] peniksestä poistetaan noin 30% tuntoherkästä kudoksesta. Koska smegmantuotanto tyrehtyy, terskan iho kuivuu korppumaiseksi keratiiniksi, joka on suunnilleen yhtä tuntoherkkää kuin kämmenselän iho. Lienee tarpeetonta mainita, mitä se aiheuttaa seksuaalisuudelle ja sen kehitykselle ja kyvykkyydelle.

Kaikki juutalaiset ja muslimit ympärileikataan, eikä heillä ole esinahkaa.[2]

Ympärileikkaus, brit milah, tehdään juutalaispojille pääsääntöisesti 8 vrk iässä. Ympärileikkauksen tekee joku amatööri, mohel,[3] ja ympärileikkauksen jälkeen on tapana (metzitzah), että mohel työntää peniksen suuhunsa ja imee siitä tirskuvan veren suuhunsa.[4]. Juutalaisten suhde seksuaalisuuteen on legendaarinen, ja hyvin tunnettu niin mielenterveysammattilaisten kuin kaskuperinteenkin keskuudessa.

Ympärileikkauksen tarkoitus on osoittaa pojalle hänen paikkansa firman nokkimisjärjestyksessä, tärvellä hänen seksuaalisuutensa ja aiheuttaa hänelle koko elämän kestävä hirvittävä trauma ja alemmuudentunne[5]. Ympärileikattu poika voi henkisesti varautua siihen, että hänen terveet ikätoverinsa nimittävät häntä "jutkuksi" tai "rättipääksi" lopun hänen ikäänsä (Yhdysvalloissa yleensä jälkimmäiseksi, sillä uusnatsipiirejä lukuun ottamatta "juutalaista" pidetään "muslimin" alakäsitteenä, jota on tarpeeton tuntea). Naiset nauravat hänelle eikä hän ikinä tule saamaan kuin ruman tai luonnehäiriöisen naisen. Kuriositeettina mainittakoon, että noin 30% kaikista miehestä naiseksi -transseksuaaleista on juutalaisia[6].

Etelä-Afrikassa ympärileikkaus kuuluu osana paikallisen etnisen väestön siirtymäriitteihin ja miehuuskokeisiin. Todettakoon, että Etelä-Afrikassa kuolee vuositain noin 100-400 teini-ikäistä etnistä poikaa tähän toimenpiteeseen. Etelä-Afrikassa tehdään enemmän henki-, omaisuus- ja seksuaalirikoksia suhteessa väestöön kuin missään muualla sivistyneessä maailmassa. Sattumaako?

Naisten ympärileikkausMuokkaa

Joissakin kehitysmaissa naisetkin kuulemma ympärileikataan, mutta me Hikipediassa emme suostu edes ajattelemaan mitään niin iljettävää.[7]

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Yleensä vauvaikäisen, täysin viattoman ja puolustuskyvyttömän pikkupojan
  2. Eräät näkevät esinahan leikkauksessa yhteyttä pään leikkaamiseen. Psykoanalyytikot lienevät samaa mieltä sillä onhan esinahka symbolisen falloksen päässä joten dekapitoimalla uhrinsa syntyy merkityksellinen yhteys näiden kahden leikkelyn välille. Hikipedia kiittää teoreetikkoja siitä miellyttävästä ajatuksesta että ihmiset olisivat jonkinlaisia kokovartalokyrpiä.
  3. Melkein rimmaa sanan "tohelo" kanssa
  4. Tämä toimenpide tunnetaan nimellä metzitza b'peh. Tätä ei kuitenkaan pidetä kannibalismina eikä pedofiliana, sillä kyseessä on uskonvapauden sallima toimitus. Tosin herpes tarttuu tässä toimituksessa helposti.
  5. Ei ihme, että Woody Allenia pidetään stereotypaalisena juutalaisena, ei suinkaan Mark Spitziä
  6. Toimenpiteen vitutuseffektistä muillekin ikävänä todisteena käy myös eräs suomenjuutalainen nettijulkkis
  7. Pohjimmiltaan kyse on samasta operaatiosta - esinahan (klitoriksen hupun) poistamisesta, mutta vain aniharvalla kehitysmaiden äidillä on mikrokirurgin koulutus ja välineet, joten vahinkoja sattuu